64-bits versies van Windows ondersteunen geen onderdelen van de 16-bits, 16-bits processen of 16-bits toepassingen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 896458 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

X 64 versies van Microsoft Windows XP Professional x 64 Edition en Microsoft Windows Server 2003-besturingssystemen bieden geen ondersteuning voor 16-bits programma's, processen 16-bits of 16-bits onderdelen. Deze 64-bits versies van Windows kunnen echter sommige 16-bits herkennen installatieprogramma's en 16-bits automatisch converteren een 32-bits installatieprogramma Installer.

Meer informatie

Op 16-bits programma of een 32-bits programma dat onderdelen van 16-bits of 16-bits processen uitvoeren, moet u het programma installeren op een 32-bits versie van Windows. Om een dergelijk programma uitvoeren, kunt u een 32-bits versie van Windows installeren in een dual-boot configuratie met de 64-bits versie van Windows. Vervolgens kunt u uw computer opnieuw opstarten om de 32-bits versie van Windows en 16-bits programma of 32-bits programma dat gebruikmaakt van 16-bits processen of 16-bits onderdelen installeren.

OpmerkingDe 32-bits versie van Windows moet worden geïnstalleerd op een aparte schijf of afzonderlijke fysieke vaste schijf goed. Als u een 32-bits versie van Windows en een 64-bits versie van Windows op dezelfde schijf installeert, reageert de computer niet meer.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over dual-boot configuraties met 64-bits versies van Windows:
896455Programma's worden onstabiel of starten niet nadat u een 64-bits versie van Windows op dezelfde partitie als een 32-bits versie van Windows installeren
OpmerkingU moet essentiële 32-bits programma's upgraden naar een 64-bits versie profiteren 64-bits hardware en de 64-bits versie van Windows.

Technische ondersteuning voor Windows x 64-edities

Uw hardwarefabrikant biedt technische ondersteuning en assistentie voor Microsoft Windows x 64-edities. Omdat een editie van Windows x 64 bij de hardware is, biedt de hardwarefabrikant ondersteuning. Mogelijk heeft de fabrikant de installatie van Windows x 64-editie met unieke onderdelen aangepast. Unieke onderdelen kunnen bevatten specifieke apparaatstuurprogramma's of optionele instellingen om de prestaties van de hardware maximaliseren. Microsoft biedt assistentie in redelijkheid als u technische hulp nodig hebt bij uw editie van Windows x 64. U moet echter rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant. De fabrikant van de beste ondersteuning voor de software die de fabrikant van de hardware geïnstalleerd.

Bezoek de volgende Microsoft-website voor productinformatie over Microsoft Windows XP Professional x 64 Edition:
http://www.Microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Voor productinformatie over Microsoft Windows Server 2003 x 64-edities van de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/editions.mspx

Eigenschappen

Artikel ID: 896458 - Laatste beoordeling: zondag 11 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbtshoot kbmt KB896458 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:896458

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com