Επανεγκατάσταση των Windows XP Home (τμήμα 6): Ρύθμιση παραμέτρων του περιβάλλοντος εργασίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 896531 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο αποτελεί τμήμα 6 από τοΕπανεγκατάσταση των Windows XP Homeο οδηγός. Το τμήμα αυτό εξηγεί τον τρόπο ρύθμισης του περιβάλλοντος εργασίας.

Για να προβάλετε τα θέματα από τοΕπανεγκατάσταση των Windows XP Homeοδηγίες, ανατρέξτε στα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Αναφορές".

Για ναΕπανεγκατάσταση των Windows XP Homeο οδηγός περιλαμβάνει τα εξής θέματα:
Part 1: Introduction
Part 2: Preparing Windows XP for reinstallation
Part 3: Creating partitions
Part 4: Installing Windows
Part 5: Post-installing devices
Part 6: Configuring the work environment
Part 7: Running Windows Update

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν το υλικό είναι έτοιμο για χρήση, μπορείτε να ξεκινήσετε να ρυθμίσετε ξανά το περιβάλλον εργασίας ό, τι συνήθως. Δεν έχει οριστεί συγκεκριμένων κανόνων για αυτήν τη διαδικασία. Κάθε χρήστης θα αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα. Ωστόσο, υπάρχει μια ακολουθία καθορισμένων για χρήση κατά τη ρύθμιση παραμέτρων του περιβάλλοντος εργασίας. Αυτή η ακολουθία έχει ως εξής:
 1. Εγκατάσταση πρόσθετων στοιχείων των Windows, αν είναι απαραίτητο.
 2. Ενσωμάτωση του υπολογιστή στο δίκτυο, αν απαιτείται.
 3. Δημιουργήστε μια σύνδεση στο Internet.
 4. Εγκατάσταση προγραμμάτων και την εισαγωγή δεδομένων από το αντίγραφο ασφαλείας.
 5. Ενεργοποιήστε ξανά τα Windows.

Εγκατάσταση πρόσθετων στοιχείων των Windows

Ίσως θελήσετε να post-install πρόσθετα στοιχεία των Windows. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικΠροσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων.
 2. Κάντε κλικΠροσθήκη/κατάργηση στοιχείων των Windows.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Εικονίδιο Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows


 3. Επιλέξτε τα στοιχεία που θέλετε να προσθέσετε, κάντε κλικ στο κουμπίΛεπτομέρειες (Details), κάντε κλικ για να επιλέξετε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα από τα συστατικά μέρη που θέλετε να προσθέσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Οδηγός στοιχείων των Windows - επιλογή στοιχείου


 4. Τοποθετήστε το CD των Windows στη μονάδα CD και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Εισαγωγή δίσκων ερώτηση


 5. Μόλις εγκατασταθούν τα στοιχεία που έχετε επιλέξει, κάντε κλικ στο κουμπίΦινλανδικά.

Ενσωμάτωση του υπολογιστή στο δίκτυο

Ίσως χρειαστεί να ενοποιήσετε τον υπολογιστή στο δίκτυο. Εάν δεν είστε βέβαιοι για τον τρόπο ενσωμάτωσης του υπολογιστή στο δίκτυο, ανατρέξτε στον Οδηγό παρακάτω. Ίσως σας φανεί χρήσιμο να εκτυπώσετε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός δικτύου που χρησιμοποιεί Windows XP Home Edition, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
813936Τρόπος ρύθμισης ενός μικρού δικτύου με Windows XP Home Edition
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, για να προβάλετε τις ρυθμίσεις δικτύου:
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. Διπλό κλικSYSTEMήΣυνδέσεις δικτύου, και, στη συνέχεια, εξετάστε τις ρυθμίσεις.
Δημιουργία ονόματος υπολογιστή στη διάρκεια της εγκατάστασης. Αυτό το όνομα επομένως θα πρέπει να είναι σωστή. Τα Windows Καθορίζει τα MSHOME ως την προεπιλεγμένη ομάδα εργασίας. Εάν έχετε ορίσει μια άλλη ομάδα εργασίας, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της ομάδας εργασίας.

Επίσης ήδη εγκατεστημένο πρόγραμμα-πελάτης δικτύου της Microsoft, κοινή χρήση αρχείων και κοινή χρήση εκτυπωτών και το πρωτόκολλο TCP/IP. Από προεπιλογή, τα Windows χρησιμοποιούν Automatic Private IP Addressing (APIPA) στην περιοχή διευθύνσεων από 169.254.0.1 169.254.255.254. Αυτές οι ρυθμίσεις TCP/IP μπορεί να μην είναι σωστή και πρέπει να τα τροποποιήσετε.

Όταν το δίκτυο είναι λειτουργικός ξανά, μπορείτε να επανασυνδεθείτε σε εκτυπωτές του δικτύου αν αυτό δεν γίνεται αυτόματα. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε μια σύνδεση τοπικού εκτυπωτή εάν αυτό απαιτείται.

Δημιουργία μιας σύνδεσης στο Internet

Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τη σύνδεση στο Internet. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μόντεμ ISDN ή μόντεμ DSL, κάντε τα εξής για να δημιουργήσετε μια σύνδεση:
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχουΔιπλό κλικΣυνδέσεις δικτύουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΔημιουργία νέας σύνδεσηςΣτο διακομιστήFILEΜενού (Menu).

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό πρόσβασης που παρέχεται από την υπηρεσία παροχής Internet (ISP).
 2. Για να κάνετε κοινή χρήση της σύνδεσης Internet ανάμεσα σε πολλούς υπολογιστές στο δίκτυο, ρύθμιση παραμέτρων Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet.
 3. Εγκατάσταση ή να ενεργοποιήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς και τείχους προστασίας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας σύνδεσης στο Internet, επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής Internet.

Εγκατάσταση προγραμμάτων και την εισαγωγή δεδομένων από το αντίγραφο ασφαλείας

Τώρα είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε προγράμματα και να εισαγάγετε τα δεδομένα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Εγκαταστήστε το λογισμικό εφαρμογών και ρυθμίστε ξανά τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες του "Οδηγού εγκατάστασης".
 2. Επαναφέρετε τα δεδομένα σας από το αντίγραφο ασφαλείας.
 3. Εάν εργάζεστε σε ένα δίκτυο, ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε τα δικαιώματα έτσι ώστε άλλοι χρήστες να έχουν πρόσβαση των δεδομένων σας.

Ενεργοποιήστε ξανά τα Windows

Μόλις ό, τι λειτουργεί σωστά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τα Windows όταν ζητηθεί.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, κάντε κλικ στο παρακάτω αριθμούς άρθρων για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
Μέρος 1ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Μέρος 2Προετοιμασία των Windows XP για επανεγκατάσταση

Μέρος 3Δημιουργία διαμερισμάτων

Τμήμα 4Εγκατάσταση των Windows

Τμήμα 5POST-Installing συσκευές

Τμήμα 6Ρύθμιση παραμέτρων του περιβάλλοντος εργασίας

Τμήμα 7Εκτελεί το Windows Update
Αυτό το άρθρο είναι μετάφραση από τα Γερμανικά. Οποιεσδήποτε επόμενες αλλαγές ή προσθήκες στο αρχικό άρθρο στα Γερμανικά ενδέχεται να μην απεικονιστούν σε αυτήν τη μετάφραση. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το άρθρο βασίζεται σε γερμανική γλώσσα εκδόσεις αυτού του προϊόντος. Η ακρίβεια αυτών των πληροφοριών σε σχέση με άλλες εκδόσεις γλώσσας αυτού του προϊόντος δεν έχει ελέγξει σε μετάφρασης αυτό το πλαίσιο. Η Microsoft διαθέτει αυτές τις πληροφορίες χωρίς να παρέχει καμία εγγύηση για την ακρίβεια ή τη λειτουργικότητά τους και χωρίς επίσης να παρέχει καμία εγγύηση για την πληρότητα ή την ακρίβεια της μετάφρασης.

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 896531 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB896531 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:896531

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com