FIX: Een Windows Forms-toepassing reageert niet meer wanneer u een aanroep van de methode Control.Invoke in de.NET Framework 1.1 SP1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 896665 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een oproep naar deControl.Invokemethode van een Microsoft Windows Forms-toepassing in MicrosoftNET Framework 1.1 Service Pack 1 (SP1) de toepassing reageert niet meer. Dit probleem treedt meestal op computers met meerdere processors. Dit probleem kan ook optreden wanneer u de toepassing de volgende besturingselementen:
 • DateTimePicker
 • MonthCalendar
 • DomainUpDown
 • NumericUpDown-

Oplossing

OpmerkingDe volgende softwareupdate wordt dit probleem opgelost wanneer u deDateTimePickercontrole of deMonthCalendarbesturingselement in de toepassing. Als dit probleem optreedt wanneer u deDomainUpDowncontrole of deNumericUpDown-beheren, Zie de sectie 'Omzeiling'.

Is nu een ondersteunde software-update beschikbaar van Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze software-update wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende Microsoft.NET Framework 1.1 servicepack waarin deze software-update.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Product Support Services om de software-update. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Product Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

Microsoft.NET Framework 1.1 servicepack 1 (SP1)

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze update.

Informatie over vervanging van software

Deze update vervangt geen andere softwareupdates.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze update heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size    File name
  ----------------------------------------------------------------------
  03-May-2005 05:07 1.1.4322.2321 2,056,192 System.windows.forms.dll

Workaround

Dit probleem te omzeilen wanneer u deDomainUpDowncontrole of deNumericUpDown-controle van de toepassing, als volgt:
 1. Afgeleid van een klasse van overerft deDomainUpDownbesturingselement of deNumericUpDown-besturingselement.
 2. Een nieuwe persoonlijke methode declareren. Naam van de methodeUpdateEditTextBase. Gebruik hiervoor de volgende code.
  private void UpdateEditTextBase()
  {
  		base.UpdateEditText();
  }
 3. Overschrijven deUpdateEditTextmethode overgenomen klasse. Gebruik hiervoor de volgende code.
  protected override void UpdateEditText()
  {
  		Invoke(new MethodInvoker(UpdateEditTextBase));
  }

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 896665 - Laatste beoordeling: woensdag 28 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft .NET Framework 1.1
 • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbwinserv2003sp2fix kbhotfixserver kbqfe kbfix kbbug kbmt KB896665 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:896665

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com