Näyttöön tulee virhesanoma yritettäessä suorittaa 32-bittisen Windowsin asennusohjelma Windows x64 Edition -käyttöjärjestelmässä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 897008 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Jos yrität suorittaa Winnt32.exe-ohjelman 32-bittisen Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän asennus-CD-levyltä, kun Microsoft Windows x64 Edition -käyttöjärjestelmä on käynnissä, näyttöön tulee seuraavankaltainen virhesanoma:
Asennus ei voi jatkua, koska tietokoneessa oleva Windows-versio on uudempi kuin CD-levyllä oleva versio.

Varoitus: Jos päätät poistaa tietokoneeseen asennettuna olevan Windowsin uudemman version, tiedostoja ja asetuksia ei voi palauttaa.
Jos valitset Tiedot, näyttöön tulee seuraavankaltainen sanoma:
Ongelman kuvaus:

Voit asentaa CD-levyllä olevan version käynnistämällä tietokoneesi uudelleen tältä CD-levyltä ja noudattamalla uuden asennuksen ohjeita.

Varoitus: Asennuksen oletusasetusten käyttäminen korvaa aiemman Windows-versiosi tällä versiolla. Jos haluat säilyttää molemmat versiot, sinun on valittava tälle Windows-versiolle uusi kohdekansio. Jos päätät poistaa tietokoneeseen asennettuna olevan Windowsin uudemman version, tiedostoja ja asetuksia ei voi palauttaa.

Syy

Tämä ongelma ilmenee, jos suoritat aiempien Windows-käyttöjärjestelmien Winnt32.exe-tiedoston. Windows-käyttöjärjestelmien vanhempiin versioihin kuuluu Microsoft Windows Server 2003. Tämä ongelma ei kuitenkaan ilmene, jos käytät päivitykset sisältävän Windows Server 2003 Service Pack 1:n (SP1) Winnt32.exe-tiedostoa. Windows Server 2003 SP1:n 32-bittinen asennusohjelma antaa sinun asentaa käyttöjärjestelmän Windows Server 2003 SP1 -versiot.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman ja asentaa 32-bittisen Windows-käyttöjärjestelmän, käynnistä asennusohjelma käynnistämällä tietokone 32-bittisen Windowsin asennus-CD-levyltä.

Saat lisätietoja kaksoiskäynnistyskokoonpanoista napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
896455 Ohjelmista tulee epävakaita tai ne eivät käynnisty sen jälkeen, kun Windowsin x64-versio on asennettu samaan osioon, jossa on jo asennettuna Windowsin 32-bittinen versio
Lisätietona Windows x64 Edition -tietokoneiden määrityksissä ja asennuksissa huomioon otettavista seikoista saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
896334 Windows x64 Edition -tietokoneiden määrityksissä ja asennuksissa huomioon otettavat seikat (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Windows x64 Edition -käyttöjärjestelmien tekninen tuki

Laitteistosi valmistaja antaa teknistä tukea ja ohjeita Microsoft Windows x64 Edition -käyttöjärjestelmiin. Laitteistosi valmistaja antaa tukea siksi, että Windows x64 Edition sisältyi laitteistoosi. Valmistaja saattaa olla mukauttanut Windows x64 Edition -asennusta sisällyttämällä siihen yksilöllisiä osia. Yksilöllisiä osia saattavat olla tietyt laiteohjaimet tai lisäasetukset, jotka optimoivat laitteiston suorituskykyä. Microsoft tarjoaa tukisopimuksen mukaista tukea, jos tarvitset teknistä apua Windows x64 Edition -käyttöjärjestelmäsi kanssa. Saatat kuitenkin joutua ottamaan yhteyttä valmistajaan suoraan. Laitteesi valmistaja pystyy parhaiten antamaan tukea laitteeseen asentamalleen ohjelmistolle.

Microsoft Windows XP Professional x64 Edition -käyttöjärjestelmän tuotetiedot ovat seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Microsoft Windows Server 2003 x64 Edition -käyttöjärjestelmien tuotetiedot ovat seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/default.mspx

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 897008 - Viimeisin tarkistus: 19. toukokuuta 2006 - Versio: 1.6
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Hakusanat: 
kbtshoot kberrmsg kbsetup kbinterop KB897008

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com