De actie AppSearch kapt ten onrechte kapt ten onrechte een REG_MULTI_SZ-waarde in Windows Installer een null-waarde bevat

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 897026
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Microsoft Windows Installer wanneer het pakket de actie AppSearch kapt ten onrechte en de tabel RegLocator gebruikt om te zoeken naar een REG_MULTI_SZ-waarde kapt de actie AppSearch kapt ten onrechte onjuist de REG_MULTI_SZ-waarde. Dit probleem treedt op als de REG_MULTI_SZ-waarde een null-waarde bevat.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer u de installatie in de volledige modus UI uitvoert. De waarde van de client wordt doorgegeven aan de service is in de modus volledige Gebruikersinterface onjuist afgekapt als deze een null-waarde bevat.

Workaround

Dit probleem omzeilen door een van de volgende methoden te gebruiken:
  • Gebruik de actie AppSearch kapt ten onrechte een REG_MULTI_SZ-waarde met een null-waarde zoeken. Gebruik een aangepaste actie.
  • De installatie in de modus Beperkte UI of in de standaardmodus van de Gebruikersinterface uitvoeren met behulp van de volgende/qbGa vanaf de opdrachtprompt:
    msiexec.exe /iPackage.msi/qb

Eigenschappen

Artikel ID: 897026 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbinfo kbprb kbmt KB897026 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:897026

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com