Netwerkprogramma's die TCP-pakketten of UDP-pakketten via raw IP-sockets werken meer nadat u beveiligingsupdate MS05-019 toepast op een computer met Windows XP met Service Pack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 897656
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u beveiligingsupdate MS05-019 toepast op een computer met Microsoft Windows XP met Service Pack 1 (SP1), netwerkprogramma's en hulpprogramma's die handmatig samengestelde TCP (Transmission Control Protocol)-pakketten via raw IP (Internet Protocol)-sockets verzenden werken meer. Dit probleem kan ook van invloed op programma's en hulpprogramma's die UDP (User Datagram Protocol)-pakketten verzenden.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat beveiligingsupdate MS05-019 wijzigingen zoals raw sockets werken wanneer Firewall voor Internet-verbindingen (ICF) is uitgeschakeld. ICF is standaard uitgeschakeld in Microsoft Windows XP met SP1.

Workaround

Dit probleem omzeilen als u ICF inschakelen. Na het starten van ICF kunt u pakketten voor TCP en UDP-pakketten verzenden via raw sockets. ICF in Windows XP met SP1 inschakelen als volgt:
  1. Klik opStart, klik opUitvoeren, typControl.exe netconnections, en klik vervolgens opOK.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de verbinding waarvoor ICF inschakelen en klik vervolgens opEigenschappen.
  3. Op deGeavanceerdeSelecteer tabbladMijn computer en netwerk beveiligen.
  4. Klik op het gebruik van programma's en services via de firewall inschakelenInstellingen, en selecteer de programma's, protocollen en services wilt inschakelen voor de ICF-configuratie.

Meer informatie

Verkeer via raw sockets wordt ook in Microsoft Windows XP met Service Pack 2 beperkt. Zie de sectie "Beperkte verkeer via raw sockets" van de volgende Microsoft-website voor meer informatie over deze beperking:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/bb457156.aspx
Als u vaak extra pakketten via raw sockets verzenden gebruikt, wij gebruik van Microsoft Windows Server 2003. Windows Server 2003 beperkt verkeer niet via raw sockets.

Voor meer informatie over beveiligingsupdate MS05-019 bijwerken, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
893066MS05-019: Door beveiligingslekken in TCP/IP kunnen leiden tot uitvoering van externe code en denial of service

Eigenschappen

Artikel ID: 897656 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kbprb kbmt KB897656 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:897656

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com