Το κείμενο ενός μηνύματος ομάδας συζήτησης ή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει ερμηνευτεί λανθασμένα ως κενό συνημμένο στο Outlook Express

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 898124 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε μια έκδοση του Microsoft Outlook Express που παρατίθεται στην ενότητα "Ισχύει για", εμφανίζεται ένα μήνυμα ομάδας συζήτησης ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία το κείμενο έχει ερμηνευτεί λανθασμένα ως κενό συνημμένο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει εάν το σώμα του μηνύματος περιέχει μια μη έγκυρη συνημμένο κεφαλίδα ή υποσέλιδο συνημμένων σε μορφή UUEncode. Μια κεφαλίδα συνημμένο UUE είναι μια γραμμή που περιέχει τη λέξη "ξεκινήσετε," χώρο, τρία ψηφία που αντιπροσωπεύουν δικαιώματα αρχείου UNIX, ένα δεύτερο διάστημα και ένα όνομα αρχείου.

Το Outlook Express δεν επαληθεύει τον αριθμό των ψηφίων δικαιώματα. Outlook Express θεωρεί ως εκ τούτου, τη γραμμή ως μια έγκυρη κεφαλίδα συνημμένο UUE όταν η γραμμή περιλαμβάνει οποιονδήποτε αριθμό ψηφίων δικαιώματα αρχείου UNIX. Αυτό περιλαμβάνει μια γραμμή που περιέχει κανένα ψηφίο δικαιώματα αρχείου UNIX.

Επιπλέον, Το Outlook Express δεν αναζητά ένα έγκυρο υποσέλιδο συνημμένο UUE. Ακόμη και αν δεν υπάρχει καμία υποσέλιδο συνημμένο UUE, το Outlook Express εμφανίζει ένα συνημμένο και αποκρύπτει το κείμενο που βρίσκεται κάτω από την επικεφαλίδα συνημμένο UUE.

Ένα υποσέλιδο συνημμένο UUE αποτελείται από δύο γραμμές. Η πρώτη γραμμή περιέχει ένα backtick (') ή ένα διάστημα. Για μετάδοση Internet, όπως σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μηνύματα ομάδων συζήτησης, στην πρώτη γραμμή μπορεί να είναι κενό. Η δεύτερη γραμμή περιέχει τη λέξη "Τέλος".

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μόνο σε μηνύματα που λαμβάνονται σε μορφή απλού κειμένου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να εν μέρει να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση 900930. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δίνει τη δυνατότητα Outlook Express για να επικυρώσετε τρία ψηφία που αντιπροσωπεύει τα δικαιώματα αρχείου UNIX στο συνημμένο κεφαλίδα UUE. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν προορίζεται για να διορθώσετε την επικύρωση του υποσέλιδου συνημμένο UUE.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης ενημερωμένων 900930, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
900930Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση που αντιμετωπίζει ζητήματα στο Outlook Express 6.0 για Windows XP

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής:
 • Εάν είστε ο παραλήπτης ενός μηνύματος, ακολουθήστε τα εξής:
  • Σε ένα μήνυμα που λάβατε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
   1. Εμφανίζει το μήνυμα στο παράθυρο προεπισκόπησης του Outlook Express.
   2. Πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + F3 για να ανοίξετε τοΠροέλευση μηνύματοςστο παράθυρο διαλόγου.
   3. Αντιγράψτε τα περιεχόμενα τουΠροέλευση μηνύματοςστο παράθυρο διαλόγου. Στη συνέχεια, επικολλήστε τα σε ένα νέο έγγραφο στο Σημειωματάριο (Notepad).
   4. Σχετικά με τηνΕπεξεργασίαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑντικατάσταση.
   5. Με τοΕύρεσηπλαίσιο, πληκτρολογήστεbegin, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕύρεση επόμενου.
   6. Εάν η γραμμή αρχίζει με τη λέξη "αρχίζει," αντικαθιστά τη λέξη "Έναρξη" με μια διαφορετική λέξη όπως "Έναρξη".
   7. Αποθηκεύστε το αρχείο ως αρχείο .eml ή ένα αρχείο .nws.
   8. Ανοίξτε το νέο αρχείο στο Outlook Express.
  • Εγκατάσταση OE PowerTool για να φιλτράρετε ακατάλληλη συνημμένα. Αυτό το εργαλείο δεν θα διορθώσει τα μηνύματα που έχετε ήδη φορτώσει.

   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με OE PowerTool, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
   http://www.grzegorz.NET/OE/oept.PHP
   Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με προμηθευτές για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας άλλου κατασκευαστή.
 • Εάν ο αποστολέας του μηνύματος, ακολουθήστε αυτές τις προτάσεις:
  • Μην ξεκινάτε μηνύματα, χρησιμοποιώντας τη λέξη "Έναρξη" ακολουθούμενη από δύο διαστήματα.
  • Χρησιμοποιούν μόνο ένα διάστημα ανάμεσα στη λέξη "Έναρξη" και τα δεδομένα που ακολουθούν.
  • Μετατροπή σε κεφαλαία η λέξη "Έναρξη" έτσι ώστε να είναι αναγνώσεις "Έναρξη".
  • Χρησιμοποιήστε διαφορετική λέξη όπως "Έναρξη" ή "αρχίζει".

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

UUEncode είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αποστολή δυαδικών συνημμένων σε μηνύματα απλού κειμένου. Το όνομα UUEncode προέρχεται από "Κωδικοποίηση Unix-σε-Unix."

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 898124 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook Express 6.0
 • Microsoft Outlook Express 5.5
Λέξεις-κλειδιά: 
kbemail kbbug kbqfe kbprb kbmt KB898124 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:898124

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com