Actualizarea software 898461 instalează o copie permanentă a Package Installer pentru Windows, versiunea 6.1.22.4

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 898461 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Package Installer pentru Windows se utilizează pentru a instala actualizări de software pentru sistemele de operare Microsoft Windows și pentru alte produse Microsoft. Actualizarea software 898461 instalează pe computer o copie permanentă a Package Installer pentru Windows versiunea 6.1.22.4, pentru ca actualizările de software care urmează să poată avea o dimensiune de descărcare semnificativ redusă.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Noile caracteristici din Package Installer pentru Windows versiunea 6.1.22.4

În prezent, fișierele Package Installer pentru Windows sunt descărcate de fiecare dată când utilizați situl Actualizare Windows sau Actualizările automate, pentru a actualiza computerul. Această descărcare redundantă poate fi evitată dacă fișierele utilitarului de instalare se păstrează rezidente pe computer, deoarece actualizările ulterioare pot utiliza aceste fișiere rezidente. Actualizarea software 898461 instalează pe computer fișierele Package Installer pentru Windows versiunea 6.1.22.4.

Notă Această modificare de comportament se aplică numai la pachetele de instalare expres care sunt descărcate de la situl Actualizare Windows sau prin Actualizări automate pentru Microsoft Windows XP. Descărcările de la situl Catalog actualizări Windows nu sunt afectate.

Informații despre actualizare

Fișierele Package Installer pentru Windows sunt instalate în folderul următor:
%windir%\System32\PreInstall\WinSE\WXP_%lcid%_v1
Notă Substituentul %windir% reprezintă amplasarea directorului de sistem Windows. Substituentul %lcid% reprezintă identificatorul de limbă pentru sistemul de operare executat de computer. Pentru mai multe informații privind identificatorii de limbă, vizitați următorul sit web Microsoft:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms776324.aspx
În acest folder sunt instalate următoarele fișiere:
  • Update.exe.ref
  • Updspapi.dll.ref
  • Spuninst.exe.ref
  • Spcustom.dll.ref
  • Spmsg.dll.ref
  • Spupdsvc.exe.ref

Efect asupra actualizărilor viitoare

Actualizarea software 898461 a fost oferită inițial ca actualizare critică. Însă, această actualizare software este acum obligatorie.

Unele dintre actualizările software care au fost publicate după 26 iulie 2005 și care sunt disponibile pe situl Actualizare Windows sau prin Actualizări Automate nu cuprind Package Installer pentru Windows. Aceste actualizări utilizează copia permanentă a Package Installer pentru Windows pe care o instalează actualizarea software 898461.

Actualizările software lansate înainte de lansarea actualizării software 898461, nu vor fi modificate și vor fi oferite în continuare așa cum sunt. Actualizările disponibile de la Catalogul Actualizare Windows vor conține în continuare utilitarul de instalare și în consecință nu vor depinde de prezența actualizării software 898461 în sistem.

Informații despre descărcare

Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul 898461. Data publicării: 28 iunie 2005

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fișierelor suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele suport Microsoft de la Online Services (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data publicării fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care previn modificările neautorizate aduse fișierului.

Resurse suplimentare

Pentru mai multe informații despre Package Installer pentru Windows, vizitați următorul sit web Microsoft:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738134.aspx

Proprietă?i

ID articol: 898461 - Ultima examinare: 13 mai 2007 - Revizie: 2.3
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Service Pack 1
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbpubtypekc kbmsccsearch kbwindowsinstaller kbdownload kbadmin kbexpertiseadvanced atdownload kbupdate kbinfo KB898461

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com