S posodobitvijo programske opreme 89846 namestite trajno kopijo programa Package Installer for Windows, različica 6.1.22.4.

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 898461 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

UVOD

S programom Package Installer for Windows namestite posodobitve programske opreme za operacijske sisteme Microsoft Windows in druge Microsoftove izdelke. S posodobitvijo programske opreme 898461 namestite trajno kopijo programa Package Installer for Windows, različica 6.1.22.4 v računalnik, tako da lahko imajo vse naslednje posodobitve programske opreme znatno manjšo velikost prenosa.

DODATNE INFORMACIJE

Nove funkcije v programu Package Installer for Windows, različica 6.1.22.4

Trenutno se datoteke za program Package Installer for Windows prenesejo vsakokrat, kadar za posodobitev računalnika uporabite spletno mesto Windows Update ali funkcijo samodejnega posodabljanja. Nepotrebnemu prenosu se lahko izognete tako, da v računalnik shranite datoteke programa, ki jih lahko pozneje uporabijo naslednje posodobitve. S posodobitvijo programske opreme 898461 v računalnik namestite datoteke programa Package Installer for Windows, različica 6.1.22.4.

Opomba Ta sprememba v delovanju je prisotna samo v paketih za namestitev, ki jih za operacijski sistem Microsoft Windows XP prenesete s spletnega mesta Windows Update ali s funkcijo samodejnega posodabljanja. To ne vpliva na prenose s spletnega mesta Windows Update Catalog.

Informacije o posodobitvi

Program datoteke za program Package Installer for Windows namesti v naslednjo mapo:
%windir%\System32\PreInstall\WinSE\WXP_%lcid%_v1
Opomba Oznaka mesta %windir% predstavlja mesto sistemskega imenika za operacijski sistem Windows. Oznaka mesta %lcid% predstavlja identifikatorja jezika za operacijski sistem, ki je nameščen v računalniku. Več informacij o identifikatorjih jezikov najdete na naslednjem Microsoftovem spletnem mestu:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms776324.aspx
Program te datoteke namesti v naslednjo mapo:
  • Update.exe.ref
  • Updspapi.dll.ref
  • Spuninst.exe.ref
  • Spcustom.dll.ref
  • Spmsg.dll.ref
  • Spupdsvc.exe.ref

Vpliv na naslednje posodobitve

Posodobitev programske opreme 898461 je bila sprva ponujena kot nujna posodobitev. Vendar pa je ta posodobitev zdaj obvezna.

Nekatere posodobitve programske opreme, ki so bile izdane 26. julija 2005 ali za tem, in so na voljo na spletnem mestu Windows Update, ali prek funkcije samodejnega posodabljanja, ne vsebujejo namestitvenega programa Package Installer for Windows. Namesto tega te posodobitve uporabljajo trajno kopijo programa Package Installer for Windows, ki jo namestite s posodobitvijo programske opreme 898461.

Posodobitve programske opreme, ki so bile izdane pred izdajo posodobitve programske opreme 898461, ne bodo spremenjene in bodo na voljo v enakem stanju. Posodobitve, ki so na voljo na spletnem mestu Windows Update Catalog, bodo še vedno vsebovale namestitveni program in zato ne bodo odvisne od prisotnosti posodobitve programske opreme 898461 v sistemu.

Informacije o prenosu

V Microsoftovem centru za prenos je na voljo ta datoteka:
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite paket 898461. Datum izdaje: 28. junij 2005

Če želite več informacij o prenosu Microsoftovih datotek za podporo, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
119591 Kako dobiti Microsoftove datoteke za podporo prek spletnih storitev (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
Microsoft je datoteko pregledal in ne vsebuje virusov. Microsoft je uporabil najnovejšo protivirusno programsko opremo, ki je bila na voljo na datum objave. Datoteka je shranjena v varovanih strežnikih, tako da je nepooblaščene osebe ne morejo spreminjati.

Dodatni viri

Več informacij o namestitvenem programu Package Installer for Windows najdete na tem Microsoftovem spletnem mestu:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/deployment/winupdte.mspx

Lastnosti

ID članka: 898461 - Zadnji pregled: 13. maj 2007 - Revizija: 2.2
VELJA ZA
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
  • Microsoft Windows XP Service Pack 1
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Ključne besede: 
kbinfo kbdownload kbupdate kbpubtypekc kbmsccsearch kbwindowsinstaller atdownload kbadmin kbexpertiseadvanced KB898461

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com