Μετά την προετοιμασία του συμπλέγματος δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για την εγκατάσταση του Live Communications Server, η εντολή προετοιμασία δομών είναι διαθέσιμη στο Live Communications Server ανάπτυξης εργαλείο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 898516 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Προετοιμασία του σχήματος της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory και το σύμπλεγμα δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για την εγκατάσταση του Microsoft Office Live Communications Server 2005 ή του Microsoft Office Communications Server. Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Live Communications Server 2005 ή Communications Server, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μία ή δύο τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Όταν εκτελείτε το Microsoft Office Live επικοινωνίες διακομιστή ανάπτυξης εργαλείο για να εγκαταστήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Live Communications Server, θα παρουσιαστούν τα ακόλουθα συμπτώματα:
  • Το Προετοιμασία σύμπλεγμα δομών η εντολή είναι διαθέσιμη (δεν εμφανίζεται με αχνά γράμματα).

   ΣΗΜΕΙΩΣΗΔεν αναμενόταν αυτή η εντολή είναι διαθέσιμη επειδή που έχετε ετοιμάσει ήδη το σύμπλεγμα δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για την εγκατάσταση του Live Communications Server 2005 ή Communications Server.
  • Το Ενεργοποίηση edition_type Διακομιστής η εντολή δεν είναι διαθέσιμη, ακόμη και αν έχετε προηγουμένως εγκαταστήσει αρχεία Live Communications Server.

   Σε αυτήν την εντολή, edition_type είναι η έκδοση Live Communications Server που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Για παράδειγμα, αντικατάσταση edition_type WITH Standard Edition.
 • Όταν προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή Communications Server, χρησιμοποιώντας το εργαλείο γραμμής εντολών LcsCmd.exe, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  0xC3EC7826 του τομέα είναι έτοιμη να κεντρικού LC διακομιστές. Βεβαιωθείτε ότι έχουν παρασκευασθεί συμπλέγματος δομών και τομέα και έχει εκχωρηθεί πρόσβαση στο κοντέινερ καθολικές ρυθμίσεις από DomainAdd εργασία.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει εάν η υπηρεσία καταλόγου Active Directory έχει αναβαθμιστεί από Microsoft Windows 2000 Server σε Microsoft Windows Server 2003. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να εκτελέσετε τη λειτουργία προετοιμασίας δομών ξανά για να δημιουργήσετε επικοινωνίες διακομιστών προσδιοριστικά οθόνης για Windows Server 2003inetOrgPerson Τύπος χρήστη.

Το inetOrgPersonΤύπος χρήστη Παρουσιάστηκε στα Windows Server 2003. Όταν εκτελείτε το εργαλείο LiveCommunications διακομιστή ανάπτυξης, το εργαλείο ανάπτυξης εξετάζει υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για να προσδιορίσετε αν η λειτουργία προετοιμασίας συμπλέγματος δομών έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Όταν το εργαλείο ανάπτυξης Καθορίζει ότι τοinetOrgPersonΤύπος χρήστη έχουν σύνολο τιμών χαρακτηριστικών Live Communications Server, το εργαλείο ανάπτυξης Καθορίζει ότι το σύμπλεγμα δομών απαιτεί προετοιμασία για εγκατάσταση Live Communications Server 2005 ή Communications Server.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το πρόγραμμα Live Communications Server εγκατάστασης αντιμετωπίζει το inetOrgPerson χρήστη, πληκτρολογήστε τον ίδιο ως αντικείμενα τύπου χρήστη και επικοινωνήστε με τον τύπο αντικειμένων.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί Προετοιμασία σύμπλεγμα δομώνστο εργαλείο Live Communications Server ανάπτυξης. Κάνετε αυτό για την προετοιμασία του συμπλέγματος δομών του Windows Server 2003 για την εγκατάσταση του Live Communications Server 2005 ή Communications Server.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης Live Communications Server 2005, ανατρέξτε στο θέμα Live Communications Server ανάπτυξης πόρων. Για να αποκτήσετε Live Communications Server ανάπτυξης πόρων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Office.Microsoft.com/en-US/FX011450741033.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 898516 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 0.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Communications Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Office Live Communications Server 2005 Enterprise Edition
 • Microsoft Office Live Communications Server 2005 Standard Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 R2 Enterprise Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 R2 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbprb kbtshoot kbmt KB898516 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:898516

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com