Javítás: A Windows Media Player 10 egyes videofájlokat negatív képpel, zöld tónusban jelenít meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 898549 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A Microsoft Windows Media Player 10 programban többféle átviteli sebességű mozgóképfolyam lejátszásakor, ha a Windows Media Player 10 a mozgóképfolyamhoz alacsonyabb átviteli sebességet választ, előfordulhat, hogy egyes videofájlok negatív képpel, zöld tónusban jelennek meg.

Oka

Ha a Windows Media Player 10 a mozgóképfolyamhoz alacsonyabb átviteli sebességet választ, akkor bizonyos esetekben a Windows Media Player 10 programnak át kell méreteznie a mozgóképet. Ha a Windows Media Player 10 átméretezi a mozgóképet, egyes videoformátumok negatív képméretet jeleznek. A probléma oka a negatív képméretek helytelen kezelése a Microsoft Windows Media Format specifikációban.

A megoldás

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak azokon a rendszereken telepítse a gyorsjavítást, amelyeken találkozott a problémával. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő kiadást, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Előfeltételek

A gyorsjavítás telepítéséhez telepítenie kell a Microsoft Tudásbázis 891122. számú cikkében ismertetett frissítést. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
891122 Frissítés a Windows Media Digital Rights Management-támogatású lejátszók számára (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Információ a gyorsjavítás letöltéséről

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A WindowsMedia10-KB898549-x86-ENU.exe csomag letöltése
A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Információ a gyorsjavításban szereplő fájlokról

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található (vagy újabb) fájlattribútumokkal rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió     Méret  Fájlnév
  ------------------------------------------------------
  2005.04.26 11:59 10.0.0.3921 2 370 296 Wmvcore.dll

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 898549 - Utolsó ellenőrzés: 2006. április 6. - Verziószám: 3.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Media Player 10
Kulcsszavak: 
kbfix kbqfe KB898549
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com