REMEDIERE: Clipul video se poate inversa și se poate schimba în culoarea verde în Windows Media Player 10

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 898549 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

În Microsoft Windows Media Player 10, redați un flux video cu mai multe rate de biți. Când Windows Media Player 10 subțiază fluxul video selectând o rată de biți mai mică, clipul video se poate inversa și se poate schimba în culoarea verde.

CAUZĂ

Când Windows Media Player 10 subțiază fluxul video selectând o rată de biți mai mică, Windows Media Player 10 trebuie să redimensioneze uneori clipul video. Când Windows Media Player 10 redimensionează clipul video, anumite formate video redau o dimensiune negativă. Această problemă se produce deoarece dimensiunile negative nu sunt gestionate corect în componentele subiacente Microsoft Windows Media Format.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Acum, este disponibilă o remediere rapidă de la Microsoft. Însă, scopul său este de a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pentru sistemele care manifestă această problemă specifică. Această remediere rapidă poate să necesite testare suplimentară. De aceea, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea lansare care conține această remediere rapidă.

Cerințe preliminare

Trebuie să aveți instalată actualizarea descrisă în articolul 891122 din Baza de cunoștințe Microsoft (KB) pentru a aplica această remediere rapidă. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
891122Actualizarea pentru playerele care au activat Administrarea drepturilor digitale Windows Media (articolul poate să fie în limba engleză)

Informații despre descărcarea remedierii rapide

Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul WindowsMedia10-KB898549-x86-ENU.exe.
Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fișierelor de asistență Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele de asistență Microsoft de la serviciile online (articolul poate să fie în limba engleză)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data publicării fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care împiedică modificările neautorizate aduse fișierului.

Informații despre fișierul de remediere rapidă

Versiunea în limba engleză a acestei remedieri rapide are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
  Dată     Oră  Versiune    Dimensiune Nume fișier
  -------------------------------------------------------
  26.04.2005 11:59 10.0.0.3921 2,370,296 Wmvcore.dll

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o eroare în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 898549 - Ultima examinare: 15 iunie 2007 - Revizie: 3.1
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows Media Player 10
Cuvinte cheie: 
kbfix kbqfe kbhotfixserver KB898549

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com