Πώς μπορείτε να καταγράψετε μια πληρωμή λογαριασμών σε πεζό Business Accounting, στη λογιστική Professional ή στη λογιστική Express για μια γραπτή με μη αυτόματο τρόπο ελέγχου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 898559 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο για να καταγράψετε μια πληρωμή τιμολόγησης στο Microsoft Office πεζό Business Accounting, στο Microsoft Office Accounting Professional ή στο Microsoft Office Accounting Express για μια γραπτή με μη αυτόματο τρόπο ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να καταγράψετε την πληρωμή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τοΠληρώστε λογαριασμοίπαράθυρο διαλόγου. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί τεχνικές για την πληρωμή με τοcheckπαράθυρο διαλόγου.

Για να καταγράψετε μια πληρωμή τεχνική για μια γραπτή με μη αυτόματο τρόπο ελέγχου, ακολουθήστε τα εξής βήματα. Η διαδικασία αυτή προϋποθέτει ότι ο έλεγχος έχει ήδη με μη αυτόματο τρόπο εγγραφεί.
 1. Για να δημιουργήσετε μια τεχνική κάνονταςΕισαγάγετε τεχνικέςΣτο διακομιστήπρομηθευτέςΜενού (Menu).

  Μικρή επαγγελματική λογιστική, λογιστική Professional ή λογιστική Express πιστώνει το λογαριασμό πληρωτέων λογαριασμών και χρεώνει ένα από τα εξής:
  • Ο λογαριασμός εξόδων που σχετίζονται με ένα στοιχείο εκτός αποθέματος
  • Το πάγιο αποθέματος που έχει συσχετιστεί με ένα είδος αποθέματος
  • Οι λογαριασμοί που έχουν επιλεγεί από τοΕξόδωνγραμμές
 2. Στο διακομιστήΤραπεζικές συναλλαγέςμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΗ εγγραφή επιταγών.
 3. ΣτοΤραπεζικού λογαριασμούλίστα, κάντε κλικ στο λογαριασμό από τον οποίο δημιουργήθηκε με μη αυτόματο τρόπο τον έλεγχο.
 4. ΣτοΠληρωμή σελίστα, επιλέξτε τον προμηθευτή που θα πληρωθεί.
 5. ΣτοΠοσόπεδίο, πληκτρολογήστε το ποσό που θα πληρωθεί.
 6. Βεβαιωθείτε ότι τοΓια να εκτυπωθούντο πλαίσιο ελέγχου είναι απενεργοποιημένο.
 7. Κάντε κλικΑποθήκευση και κλείσιμο.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣτα βήματα 2 έως 7, πεζό Business λογιστική, λογιστική Professional ή λογιστική Express χρεώνει το λογαριασμό πληρωτέων λογαριασμών και οι πιστώσεις του τραπεζικού λογαριασμού που επιλέξατε στο βήμα 3.
 8. Για να συσχετίσετε την πληρωμή με τον πελάτη, κάντε κλικ στο κουμπίΠληρώστε λογαριασμοίΣτο διακομιστήΤραπεζικές συναλλαγέςΜενού (Menu).
 9. ΣτοΠληρωμή απόλίστα, επιλέξτε ένα λογαριασμό. ΣτοΜέθοδος πληρωμήςλίστα, κάντε κλικ σε μια μέθοδο.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΟι επιλογές που κάνετε σε αυτές τις δύο λίστες δεν έχει σημασία εάν δεν θέλετε να συμπεριλάβετε πληρωμές για άλλες τεχνικές που εκκρεμούν. Για πληροφορίες σχετικά με αυτές τις δύο επιλογές, δείτε τη Βοήθεια για πεζό Business λογιστική, λογιστική Professional ή λογιστική Express.
 10. ΣτοΠληρωμήστήλη, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου για το λογαριασμό που δημιουργήσατε στο βήμα 1.
 11. ΣτοΕφαρμογήστήλη, κάντε κλικ στο κουμπίΣυντελεστέςΓια να εμφανίσετε τις διαθέσιμες πιστώσεις.
 12. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου για την πληρωμή που πληκτρολογήσατε στα βήματα 2 έως 7 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσαρμογήνα συσχετίσετε την πληρωμή επιλεγμένα για τον επιλεγμένο πίνακα.

  Εάν δεν θέλετε να κάνετε μια πληρωμή για άλλες τεχνικές εκκρεμεί, το ποσό τουΠοσόεμφανίζεται ως πλαίσιο0,00 Δρχ.
 13. Κάντε κλικΑποθήκευση και κλείσιμο.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν δεν περιλαμβάνονται οι πληρωμές σε άλλες τεχνικές που εκκρεμούν, οι ενέργειες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τα βήματα 8 έως 13 δεν επηρεάζουν τη γενική λογιστική.

  Εάν δεν ακολουθήσετε τα βήματα 8 έως 14, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα όπου εμφανίζεται το υπόλοιπο προμηθευτή ως0,00 Δρχαλλά όπου τοΠληρώστε λογαριασμοίπαράθυρο διαλόγου περιέχει τεχνικές που εκκρεμούν.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του πελάτη εκκρεμούν συντελεστές ή πληρωμές για τα τιμολόγια Άδεια άνευ, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  897879Ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι το υπόλοιπο του προμηθευτή είναι μηδέν παρόλο που προμηθευτή που έχει εκκρεμείς λογαριασμούς στο παράθυρο λογαριασμοί πληρωμής σε πεζό Business Accounting

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 898559 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Accounting Professional 2008
 • Microsoft Office Accounting Express 2008
 • Microsoft Office Accounting Professional 2007
 • Microsoft Office Accounting Express 2007
 • Microsoft Office Small Business Management Edition 2006
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB898559 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:898559

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com