Το θέμα της Βοήθειας (Help) "Κατανόηση της αποτροπής εκτέλεσης δεδομένων" (Understanding Data Execution Prevention) αναφέρει εσφαλμένα την προεπιλεγμένη ρύθμιση για το DEP στο Windows Server 2003 Service Pack 1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 899298 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Το θέμα της Βοήθειας "Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων Κατανόηση της" στο Microsoft Windows Server 2003 με Service Pack 1 (SP1) περιέχει τις ακόλουθες εσφαλμένη καταχώρηση:
Από προεπιλογή, η δυνατότητα DEP μόνο ενεργοποιείται για βασικά προγράμματα του λειτουργικού συστήματος των Windows και υπηρεσίες. Για να προστατεύσετε τα περισσότερα προγράμματα με δυνατότητα DEP, επιλέξτε την ενεργοποίηση του DEP για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες εκτός από τα επιλεγμένα.
Από προεπιλογή, στα Windows Server 2003 SP1, η δυνατότητα DEP είναι ενεργοποιημένη για όλα τα προγράμματα και υπηρεσίες, εκτός από εκείνες που επιλέγει ο διαχειριστής. Από προεπιλογή, η πολιτική OptOut "Ενεργοποίηση του DEP για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες εκτός από τα επιλεγμένα" είναι ήδη επιλεγμένο.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστής, μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το DEP για εναλλαγή μεταξύ των πολιτικών OptIn και OptOut χρησιμοποιώντας τοΑποτροπή εκτέλεσης δεδομένωνκαρτέλαΙδιότητες συστήματος (System Properties).

Για να επαληθεύσετε τις ρυθμίσεις σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPESysdm.cplΣτοOpenπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικρυθμίσειςunderΕπιδόσεις.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΑποτροπή εκτέλεσης δεδομένωνκαρτέλα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες διαδικασίες:
  • Κάντε κλικΕνεργοποιεί τη δυνατότητα DEP μόνο για βασικά προγράμματα των Windows και υπηρεσίεςΓια να επιλέξετε την πολιτική OptIn.
  • Κάντε κλικΕνεργοποίηση DEP για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες εκτός από τα επιλεγμέναΓια να επιλέξετε την πολιτική OptOut και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίADDΓια να προσθέσετε τα προγράμματα που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα DEP.
 4. Κάντε κλικOkδύο φορές.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Από προεπιλογή, στα Windows XP, τοΕνεργοποιεί τη δυνατότητα DEP μόνο για βασικά προγράμματα των Windows και υπηρεσίεςΠολιτικής OptIn ενεργοποιείται.
 • Επίσης μπορούν να ρυθμιστούν ρύθμισης DEP για τον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας διακόπτες στο αρχείο Boot.ini.
  • Για να επιλέξετε την πολιτική OptOut, προσθέστε το /noexecute = παράμετρος optout της καταχώρησης εκκίνησης. Για παράδειγμα:
   MULTI (0) δίσκο (0) rdisk (0) διαμέρισμα (1) \WINDOWS="Microsoft Windows Server 2003" /fastdetect /noexecute = OptOut
  • Για να επιλέξετε την πολιτική OptIn, προσθέστε το /noexecute = optin παράμετρο στο αρχείο Boot.ini. Για παράδειγμα:
   MULTI (0) δίσκο (0) rdisk (0) διαμέρισμα (1) \WINDOWS="Microsoft Windows Server 2003" /fastdetect /noexecute = OptIn
 • To support DEP, Windows loads a Physical Address Extension (PAE) kernel, even though the /PAE parameter is not in included in the Boot.ini file.
 • If the /noexecute parameter is not found in the boot entry, Windows Server 2003 uses the OptIn policy for DEP.
For more information about the DEP feature and Windows Server 2003 with SP1, visit the following Microsoft Web site:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738483.aspx
For more information about the DEP feature in Windows XP, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
875352A detailed description of the Data Execution Prevention (DEP) feature in Windows XP Service Pack 2, Windows XP Tablet PC Edition 2005, and Windows Server 2003

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 899298 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbmt KB899298 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:899298

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com