Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μια διπλή ζώνη ασύρματο σημείο πρόσβασης στο Windows XP Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 899337
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσει ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου για να ρυθμίσετε μια διπλή ζώνη ασύρματο σημείο πρόσβασης στα Microsoft Windows XP με Service Pack 2 (SP2).

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα σημείο ασύρματης πρόσβασης διπλής ζώνης μπορεί να μεταδίδει σε δύο ζώνες ασύρματου δικτύου ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, ένα σημείο πρόσβασης διπλής ζώνης μπορεί να είναι χρήσιμο, εάν θέλετε να αυξήσετε το εύρος ζώνης δικτύου, χρησιμοποιώντας μια διπλή ζώνη ασύρματο δρομολογητή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη για υπολογιστές, PDA και άλλες συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ζώνη για επέκταση του Media Center για τα Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005. Αυτή η ρύθμιση παραμέτρων παρέχει όλο το εύρος ζώνης από μια ζώνη του Media Center. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε μεγάλα αρχεία μέσω η ζώνη χωρίς να επηρεαστούν ροής βίντεο μέσω του δικτύου του Media Center.

Πριν να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, ο "Οδηγός εγκατάστασης δικτύου" ρυθμίζει μόνο ένα σημείο πρόσβασης αφού ο χρήστης χρησιμοποιεί τον Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου για να ορίσετε ένα δρομολογητή διπλής ζώνης. Μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, ρυθμίζει τον Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου και τα δύο από τα σημεία πρόσβασης.

Πληροφορίες ενημέρωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, υποβάλλετε μια αίτηση στην Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version       Size File name
  ----------------------------------------------------------
  08-Mar-2005 01:39 5.1.2600.2626   14,592 Ndisuio.sys
  09-Mar-2005 18:10 5.1.2600.2626 1,705,472 Netshell.dll
  13-May-2005 17:16 5.1.2600.2676  383,488 Wzcdlg.dll
  09-Mar-2005 18:10 5.1.2600.2626   52,736 Wzcsapi.dll
  09-Mar-2005 18:10 5.1.2600.2626  474,112 Wzcsvc.dll
  12-May-2005 23:41 5.1.2600.2676   17,920 Xpsp3res.dll

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό το άρθρο, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 899337 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbmt KB899337 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:899337

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com