Knappen "Öppna" visas inte när du öppnar en Citrix MetaFrame-fil genom att klicka på en HTTPS-länk (Hypertext Transfer Protocol Secure) i Microsoft Internet Explorer 6

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 899528 - Visa produkter som artikeln gäller.
Den här artikeln har arkiverats. Den erbjuds "i befintligt skick" och kommer inte längre att uppdateras.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Knappen Öppna visas inte i bekräftelsedialogrutan när en Citrix MetaFrame-fil öppnas genom klickning på en HTTPS-länk (Hypertext Transfer Protocol Secure) i Microsoft Internet Explorer 6. Problemet uppstår efter installation av Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1).

Lösning

Service Pack-information

Lös problemet genom att skaffa den senaste Service Pack-versionen för Windows Server 2003. Om du vill veta mer klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
889100 Skaffa den senaste Service Pack-versionen för Windows Server 2003 (Länken kan leda till en webbplats som är helt eller delvis på engelska)

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering som stöds är tillgänglig från Microsoft. Den är emellertid endast avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i artikeln. Använd den bara på datorer där detta problem uppstår. Snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ditt arbete inte störs alltför mycket av detta problem, rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning anges detta högst upp i denna artikel. Annars kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller krävs felsökning, måste du kanske skapa en särskild serviceförfrågan. Normala supportavgifter tas ut för ytterligare supportfrågor och problem som inte gäller den aktuella snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer till Microsoft Support finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! Samtliga språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig för visas i en lista. Om ditt språk inte finns med i listan beror det på att ingen snabbkorrigering är tillgänglig för språket.

Förutsättningar

För att den här snabbkorrigeringen ska kunna installeras måste Windows Server 2003 SP1 vara installerat.

Information om omstart

Datorn måste startas om efter installation av den här snabbkorrigeringen.

Filinformation

Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har filattributen som visas i följande tabell (eller senare). Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (Coordinated Universal Time). Innan du läser filinformationen konverteras den till lokal tid. Du kan se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid på fliken Tidszon i verktyget Datum och tid på Kontrollpanelen.
  Datum     Tid  Version    Storlek    Filnamn -------------------------------------------------------- 08-jul-2005 17:06 6.0.3790.366 1 398 272 Shdocvw.dll

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller" i den här artikeln. Det här problemet åtgärdades först i Windows Server 2003 Service Pack 2.

Mer Information

Om du vill veta mer om standardterminologi för Microsoft-programuppdateringar klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
824684 Standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar
De produkter från andra tillverkare som diskuteras i denna artikel tillverkas oberoende av Microsoft. Produkternas funktion eller tillförlitlighet kan därför inte garanteras.

Egenskaper

Artikel-id: 899528 - Senaste granskning: den 29 januari 2014 - Revision: 2.7
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 på följande plattformar
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
Nyckelord: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbwinserv2003sp2fix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbpubtypekc KB899528

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com