Ο μετρητής ιδιωτικών byte στην Εποπτεία επιδόσεων ενδέχεται να αυξηθεί συνεχώς όταν ενημερώνεται ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX που βρίσκεται σε ένα έγγραφο του Office 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 900460 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να το τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τρόπους επαναφοράς του μητρώου εάν παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τον τρόπο επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Υποθέστε ότι μια κατάσταση όπου εργάζεστε με ένα έγγραφο του Microsoft Office 2003 που περιέχει ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX. Το στοιχείο ελέγχου Active X ενημερώνει τα δεδομένα που βρίσκονται στο στοιχείο ελέγχου.

Στην περίπτωση αυτή, ο μετρητής ιδιωτικών byte στην Εποπτεία επιδόσεων συνεχώς μπορεί να αυξηθεί. Επιπλέον, εάν κλείσετε το έγγραφο του Office 2003, οι πόροι δεν δημοσιεύονται.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει επειδή το αρχείο Mso.dll δημιουργεί αρχεία EMF, όταν τα δεδομένα ενημερώνονται στο στοιχείο ελέγχου ActiveX. Επομένως, αλλάζει τη διαδρομή κάθε αρχείου EMF που εμφανίζει το στοιχείο ελέγχου ActiveX. Αυτές οι αλλαγές προκαλούν μια αύξηση στη χρήση των πόρων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το πρόβλημα επιδιορθώθηκε για πρώτη φορά με μια επείγουσα επιδιόρθωση η οποία περιέχεται τώρα σε ένα Service pack. Εάν έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο service pack του Office 2003, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες για το Service Pack

Αυτό το ζήτημα διορθώνεται στο Office 2003 Service Pack 3.Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για το Office 2003. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
870924Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack για το Office 2003

Μετά την εγκατάσταση του service pack, ακολουθήστε τα βήματα που παρατίθενται στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες" του άρθρου για να ορίσετε το κλειδί μητρώου GELPrefs και να ενεργοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Τρόπος απόκτησης της επείγουσας επιδιόρθωσης

Αυτό το ζήτημα διορθώνεται στο Microsoft Office 2003 Hotfix πακέτο που κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου, 2005. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
898778Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων για το Microsoft Office 2003 μετά το Service Pack 2: 10 Νοεμβρίου, 2005
ΠΡΟΣΟΧΗΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά ζητήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των ζητημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΌταν ενεργοποιείτε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, η προσωρινή αποθήκευση των εικόνων σε ένα έγγραφο του Office 2003 θα απενεργοποιηθεί. Κατά συνέπεια, τα έγγραφα που περιέχουν πολλές ή μεγάλες εικόνες μπορεί να ανοίξει πιο αργά σε ένα πρόγραμμα του Office 2003.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε όλα τα προγράμματα του Office 2003.
 2. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 3. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ, για να επιλέξετε το εξής κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Common
 4. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΚλειδί.
 5. TYPEGELPrefsκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 6. Με τοGELPrefsεπιλεγμένο δευτερεύον κλειδί, σημείοΝέαΣτο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού και στη συνέχεια κάντε κλικΤιμή DWORD.
 7. TYPEDisableBlipCachingκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 8. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοDisableBlipCaching, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify).
 9. ΣτοΔεδομένα τιμήςπληκτρολογήστε1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 10. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΈξοδος (Exit)Για να κλείσετε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αυτό το ζήτημα διορθώθηκε για πρώτη φορά στο Office 2003 Service Pack 3.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 900460 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Office InfoPath 2003
 • Microsoft Office OneNote 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Publisher 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbregistry kboffice2003sp3fix kboffice2003presp3fix kbqfe kbbug kbfix kbmt KB900460 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:900460

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com