Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Το InfoPath δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει μια νέα, κενή φόρμα" όταν προσπαθείτε να ανοίξετε μια φόρμα στο InfoPath 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 900463 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να το τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τρόπους επαναφοράς του μητρώου εάν παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τον τρόπο επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν ξεκινάτε το Microsoft Office InfoPath 2003 και προσπαθείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε μορφή, η φόρμα δεν ανοίγει. Εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Το InfoPath δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει μια νέα, κενή φόρμα.

Απροσδιόριστο σφάλμα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει επειδή το μητρώο δεν ενημερώνεται σωστά για το InfoPath 2003. Το μητρώο δεν ενημερώνεται σωστά όταν τοΑποτροπή εκτέλεσης βελτιστοποιείτε γλώσσαςη πολιτική είναι ενεργοποιημένη και έχει οριστεί σεΠοτέ μην εκτελέσετε βελτιστοποιείτε γλώσσα.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για την ενημέρωση του μητρώου για το InfoPath 2003.

Μέθοδος 1: Εκτέλεση το εργαλείο ρυθμίσεις γλώσσας του Microsoft Office 2003

Ενημέρωση του μητρώου για το InfoPath 2003, εκτελέστε το εργαλείο ρυθμίσεις γλώσσας του Microsoft Office 2003. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΌλα τα προγράμματα, τοποθετήστε το δείκτηMicrosoft Office, τοποθετήστε το δείκτηΤα εργαλεία του Microsoft Office, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΡυθμίσεις γλώσσας του Microsoft Office 2003.
 2. Κάντε κλικOkΓια να κλείσετε τοΡυθμίσεις γλώσσας του Microsoft Office 2003Εργαλείο.

Μέθοδος 2: Μη αυτόματη ενημέρωση του μητρώου

Για να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο το μητρώο για το InfoPath 2003, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά ζητήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των ζητημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.
 1. Έξοδος από το InfoPath 2003.
 2. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 3. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε το δευτερεύον κλειδί μητρώου του Office 2003 ή το δευτερεύον κλειδί 2003registry του InfoPath:
  • Το Office 2003:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Common\LanguageResources
  • InfoPath 2003:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\InfoPath\Language
 4. Αφού επιλέξετε ένα από τα δευτερεύοντα κλειδιά στο βήμα 3, τοποθετήστε το δείκτηΝέαΣτο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού και στη συνέχεια κάντε κλικΤιμή DWORD.
 5. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τοLanguageResourcesδευτερεύον κλειδί στο βήμα 3, πληκτρολογήστεInstallLanguageκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τοΓλώσσαδευτερεύον κλειδί στο βήμα 3, πληκτρολογήστεDefaultLanguageκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 6. Κάντε δεξιό κλικ στο δευτερεύον κλειδί που δημιουργήσατε στο βήμα 5 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify).
 7. Εάν right-clicked τοInstallLanguageΤιμή DWORD, τύπος1033για τα Αγγλικά σε τοΔεδομένα τιμήςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk. Εάν right-clicked τοDefaultLanguageΤιμή DWORD, τύπος00000409για τα Αγγλικά (δεκαδική) με τοΔεδομένα τιμήςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 8. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΈξοδος (Exit).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 900463 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office InfoPath 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbopenfile kbtshoot kbprb kbmt KB900463 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:900463

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com