Ένα αρχείο animated.gif σε μια παρουσίαση του Office PowerPoint 2003 δεν αναπαράγεται όταν προβάλλετε την παρουσίαση στην προβολή παρουσίασης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 900496 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εισαγάγετε ένα αρχείο .gif κινούμενων εικόνων σε μια παρουσίαση του Microsoft Office PowerPoint 2003 και στη συνέχεια προβάλλετε την παρουσίαση στην προβολή παρουσίασης. Ωστόσο, το αρχείο κινούμενων γραφικών .gif δεν αναπαράγεται.

Αιτία

Το αρχείο κινούμενων γραφικών .gif δεν αναπαράγεται όταν εφαρμόζεται η ακόλουθη ρύθμιση στο αρχείο:
Αναπαραγωγή της κινούμενης εικόνας για περιορισμένες φορές αλλά δεν επαναλαμβάνεται συνεχώς.
Σημείωση Εάν αναπαράγεται το αρχείο, το αρχείο κινούμενων εικόνων .gif έχει ρυθμιστεί να επαναλαμβάνεται συνεχώς και έχει ρυθμιστεί για επανάληψη έναν ορισμένο αριθμό επαναλήψεων.

Περισσότερες πληροφορίες

Μορφή ανταλλαγής γραφικών της CompuServe (GIF) έκδοση 89a επιτρέπει σε ένα αρχείο .gif μόνο να περιέχουν πολλές εικόνες. Εάν ένα αρχείο .gif περιέχει πολλές εικόνες και υπάρχουν μόνο μικρές αλλαγές μεταξύ κάθε εικόνας, το αρχείο ονομάζεται συχνά ένα αρχείο .gif με κίνηση.

Αρχεία κινούμενων γραφικών .gif Χρησιμοποιήστε δύο ρυθμίσεις για να γίνει αναπαραγωγή κινήσεων στη διάρκεια μιας παρουσίασης του PowerPoint:
  • Σημαία βρόχου
  • Η τιμή επανάληψης
Σημαία βρόχου έχει την τιμή 0 ή 1. Η τιμή 0 δηλώνει ότι δεν επαναλαμβάνει την κίνηση. Η τιμή 1 δηλώνει ότι η κίνηση είναι να looped.

Η τιμή είναι 0 ή επανάληψης τιμή έχει οριστεί σε μια τιμή που υποδεικνύει τον αριθμό των φορών που θα αναπαράγεται το εφέ κίνησης.

PowerPoint 2003 θα αναπαράγεται το αρχείο κινούμενων εικόνων .gif, εάν ισχύει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Εάν έχει οριστεί η σημαία βρόχου 1 και η τιμή επανάληψης έχει οριστεί στο 0, το αρχείο κινούμενων εικόνων .gif αναπαράγεται συνεχώς.
  • Εάν έχει οριστεί η σημαία βρόχου 1 και εάν η τιμή επανάληψης έχει οριστεί σε τιμή μεγαλύτερη από 0, το αρχείο κινούμενων εικόνων .gif αναπαράγει τον αριθμό των φορών που είναι ίση με την τιμή επανάληψης.


Ωστόσο, εάν έχει οριστεί η σημαία βρόχου 0 και η τιμή επανάληψης έχει οριστεί σε τιμή μεγαλύτερη από 0, το PowerPoint 2003 θα αναπαράγεται το αρχείο κινούμενων εικόνων .gif.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, τροποποιήστε το αρχείο .gif με κίνηση σε ένα πρόγραμμα γραφικών που σας επιτρέπουν να ορίσετε τη σημαία βρόχου 1.

Σημείωση Ορισμένα προγράμματα γραφικών πάντα σημαία βρόχου την τιμή 0 αν η τιμή οριστεί σε 1.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 900496 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft Office PowerPoint 2003 Viewer
Λέξεις-κλειδιά: 
kbslideshow kbgraphic kbanimation kbtshoot kbprb kbmt KB900496 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:900496

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com