Een animated.gif-bestand in Office PowerPoint 2003-presentatie niet afgespeeld wanneer u de presentatie in de diavoorstellingsweergave bekijkt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 900496 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U een GIF-bestand invoegen in een Microsoft Office PowerPoint 2003-presentatie, en vervolgens de presentatie in de diavoorstellingsweergave. Het GIF-bestand echter niet afgespeeld.

Oorzaak

Het GIF-bestand niet afgespeeld wanneer de volgende instelling wordt toegepast op het bestand:
De animatie voor een beperkt aantal keren afspelen, maar niet automatisch herhaald.
OpmerkingAls het bestand wordt afgespeeld, het GIF-bestand is ingesteld op continu en een aantal iteraties lus is ingesteld.

Meer informatie

CompuServe GIF (Graphics Interchange Format) versie 89a kunnen één GIF-bestand meerdere afbeeldingen bevatten. Als een GIF-bestand meerdere figuren bevat en er slechts kleine wijzigingen tussen elke afbeelding zijn, bestand vaak genoemd eenGIF-bestand.

GIF-bestanden gebruikt twee instellingen animaties afspelen tijdens een PowerPoint-diavoorstelling:
  • De vlag lus
  • De waarde van iteratie
De lus vlag heeft de waarde 0 of 1. De waarde 0 geeft aan dat de animatie niet wordt herhaald. De waarde 1 geeft aan dat de animatie worden looped.

De iteratie waarde is 0 of de iteratie waarde is ingesteld op een waarde geeft het aantal keren dat de animatie wordt afgespeeld.

PowerPoint 2003 afspelen het GIF-bestand als een van de volgende voorwaarden voldaan is:
  • Als de lus vlag is ingesteld op 1 en de waarde iteratie ingesteld op 0, wordt het GIF-bestand continu wordt afgespeeld.
  • Als de lus vlag is ingesteld op 1 als de iteratie waarde is ingesteld op een waarde groter dan 0, speelt het GIF-bestand het aantal keren dat is gelijk aan de waarde van iteratie.


Echter, als de lus vlag is ingesteld op 0 en de waarde iteratie is ingesteld op een waarde groter dan 0, PowerPoint 2003 wordt niet afgespeeld het GIF-bestand.

Workaround

Dit probleem omzeilen wijzigen het GIF-bestand in een grafisch programma waarmee u de lus vlag instellen op 1.

OpmerkingDe vlag lus sommige grafische programma's altijd ingesteld op 0 als de iteratie waarde is ingesteld op 1.

Eigenschappen

Artikel ID: 900496 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft Office PowerPoint 2003 Viewer
Trefwoorden: 
kbslideshow kbgraphic kbanimation kbtshoot kbprb kbmt KB900496 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:900496

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com