Получавате съобщение за грешка папка непълно копиране, когато се опитвате да изтеглите файл, който е по-голям Препоръчано от 50000000 байта Препоръчано от Web папка

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 900900 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Помощ за Windows Vista Service Pack 1 (SP1) завършва на 12 юли, 2011. За да продължите да получавате актуализации на защитата за Windows, се уверете, че използвате Windows Vista със Service Pack 2 (SP2). За Още действия информация обърнете се към тази уеб страница на Microsoft: Подкрепа е край за някои версии на Windows.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Опитвате да изтеглите файл, който е по-голям Препоръчано от 50000000 байта Препоръчано от Web папка на Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)-базиран компютър. Може да получите съобщение за грешка, подобно на следното:
Не може да копира име за влизане на файл: Не може да чете Препоръчано от файла източник или диск
Забележка В това съобщение за грешка файла е контейнер за името на файла.

Този проблем възниква на Windows Vista-базирани компютър или Windows XP Service Pack 1 (SP1)-базиран компютър, който има сигурността 896426 (MS05-028) инсталира се актуализира.

В този сценарий на Windows 7 може да получите следното съобщение за грешка:

Копиране на папка
Неочаквана грешка е поддържането на копиране на папката. Ако продължавате да получавате тази грешка, можете да използвате кода на грешката за търсене на помощ с този проблем.
Грешка 0x800700DF: Размерът на файла надвишава лимит и не може да бъде записан.
<file name=""></file>
Опитайте отново отказ

Причина

Този проблем възниква, защото сигурността промяна, която е въведена в Windows XP SP2 се отразява на уеб разпределени автор и версии (WebDAV) пренасочване. Тази сигурност промяна уверява, че неоторизиран сървър не може да принуди компютър клиент в отказ на обслужване атака. Ако се опитате да изтеглите файл, който е по-голям Препоръчано от 50000000 байта, на клиентския компютър тълкува този файл за изтегляне като отказ на обслужване атака. Следователно спира процеса на изтегляне.

Разрешение

Важно Този раздел, метод или задача съдържа стъпки, които ви казват как да модифицирате системния регистър. Въпреки това сериозни проблеми могат да възникнат, ако модифицирате системния регистър неправилно. Следователно Уверете се, че следвате тези стъпки внимателно. За допълнителна защита архивиране CompletePC (пълно архивиране на компютъра) на системния регистър, преди да го модифицирате. След това можете да възстановите системния регистър, ако възникне проблем. За Още действия информация как да направите резервно непълно копиране и възстановяване на системния регистър щракнете върху следния номер за да видите статията в база знания на Microsoft:
322756 Как да направите резервно непълно копиране и възстановяване на системния регистър на Windows

За да решим този проблем за вас, отидете на "Определя за мен"раздел. Ако предпочитате да решите проблема сами, отидете на "Нека реша проблема сам"раздел.

Определя за менЗа да решите автоматично този проблем, щракнете върху Поправи бутон или връзка. След това щракнете върху Тичам в Изтегляне на файла диалоговия прозорец и следвайте стъпките в съветника за го оправя .


Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit1
обосновано решение на този проблем
Microsoft го оправя 55026
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit2


Бележки
 • Когато следвате поправи съветника, трябва въведете FileSizeLimitInBytes стойност, която е по-голям Препоръчано от размера на файла, който искате да изтеглите.
 • Този съветник може да бъде само на английски език. Въпреки това автоматичната корекция работи за други езикови версии на Windows.
 • Ако не сте на компютъра с проблема, запишете го обосновано решение на флаш устройство или компактдиск и след това го изпълните на компютъра с проблема.

След това, отидете на "Това реши ли проблема?"раздел.Нека реша проблема сам


За да разрешите този проблем, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху Старт, щракнете върху Тичам, тип регентствои след това щракнете върху OK.
 2. Намерете и след това щракнете върху следния подключ в системния регистър:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient\Parameters
 3. В десния екран щракнете с десния бутонFileSizeLimitInBytes стойност а след това щракнете върхуМодифициране.

  Ако не виждатеFileSizeLimitInBytes стойност, с десния бутон върху празно пространство в десния екран, щракнете върху Нов, щракнете върху стойност на дв. дума, тип FileSizeLimitInBytesи след това щракнете върхуOK.
 4. В Редактиране на стойност на дв. дума кутия, щракнете, за да Изберете Десетичен знак опция. В полето под Стойност събиране на данни, въведете стойност, която е по-голям Препоръчано от размера на файла, че сте искате да изтеглите. Щракнете върху OK.

  Забележка Стойността по подразбиране за размер на файла е 50 000 000 байтове.
 5. Затворете редактора на системния регистър. Рестартирайте компютъра.

Това реши ли проблема?

 • Проверете дали проблемът е фиксиран. Ако проблемът е фиксиран, вие сте готови с този раздел. Ако проблемът не е фиксиран, можете да свържете се с разширена поддръжка.
 • Ще оценяваме Вашето мнение. За да се осигури обратна връзка или да докладват всякакви проблеми с този разтвор, моля, оставете коментар по "Определя за мен"блог или ни изпратете имейл.

Свойства

ID на статията: 900900 - Последна рецензия: 10 декември 2012 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Ключови думи: 
kbprb kbtshoot kbfixme kbmsifixme kbmt KB900900 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 900900

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com