Du får en feilmelding om at mappen Kopier når du prøver å laste ned en fil som er større enn 50000000 byte fra en Web-mappe

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 900900 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Støtte for Windows Vista Service Pack 1 (SP1) endene på 12 juli 2011. Hvis du vil fortsette å motta sikkerhetsoppdateringer for Windows, Pass på at du kjører Windows Vista med Service Pack 2 (SP2). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se denne websiden for Microsoft: Støtte avsluttes for enkelte versjoner av Windows.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Du prøver å laste ned en fil som er større enn 50000000 byte fra en webmappe på en Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)-basert datamaskin. Du kan få en feilmelding som ligner på følgende:
Kan ikke kopiere Filnavn: Kan ikke lese fra kildefilen eller kildedisken
Obs!Filnavnet er en plassholder for navnet på filen i denne feilmeldingen.

Dette problemet oppstår også på en Windows Vista-basert datamaskin eller en Windows XP Service Pack 1 (SP1)-basert datamaskin der sikkerhetsoppdatering 896426 (MS05-028) installert.

I dette scenariet på Windows 7, kan det hende at du får følgende feilmelding:

Kopier mappen
En uventet feil hindrer deg i å kopiere mappen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, kan du bruke feilkoden til å søke etter hjelp med dette problemet.
Feil 0x800700DF: Filstørrelsen overskrider den tillatte grensen, og kan ikke lagres.
<file name=""></file>
Prøv på nytt Avbryt

Årsak

Dette problemet oppstår fordi en sikkerhetsendring som ble innført i Windows XP SP2 påvirker Web Distributed Authoring and Versioning (WebDAV), omadresserer. Denne sikkerhetsendringen sørger for at en uautorisert server ikke kan tvinge en klientdatamaskin i et tjenestenektangrep. Hvis du prøver å laste ned en fil som er større enn 50000000 byte, tolker klientdatamaskinen denne nedlastingen som et tjenestenektangrep. Derfor stopper nedlastingen.

Løsning

Viktig Denne delen, metoden eller oppgaven inneholder fremgangsmåter for hvordan du endrer registret. Imidlertid kan oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registeret feilaktig. Sørg derfor for at du følger disse trinnene nøye. Ta sikkerhetskopi av registret før du endrer den ekstra beskyttelse. Deretter kan du gjenopprette registret hvis det oppstår et problem. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret i Windows

Hvis du vil at vi skal løse dette problemet for deg, kan du gå til den "Løs problemet for meg"-delen. Hvis du foretrekker å løse dette problemet, går du til den "La meg løse det selv"-delen.

Løs problemet for megHvis du vil løse dette problemet automatisk, klikker du Reparer knappen eller koblingen. Deretter klikker du Kjør i den Nedlasting av en fil dialogboksen boksen, og følg trinnene i veiviseren for å løse det .


Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit1
Løs dette problemet!
Microsoft Fix it 55026
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit2


Notater
 • Når du følger veiviseren for å løse det , må du angi en verdi for FileSizeLimitInBytes som er større enn størrelsen på filen du vil laste ned.
 • Denne veiviseren kan være på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
 • Hvis du ikke er på datamaskinen som har problemet, lagre Fix it-løsningen til en minnepinn eller en CD og kjør den på datamaskinen som har problemet.

Gå deretter til den "Løste dette problemet?"-delen.La meg løse det selv


Hvis du vil løse dette problemet, gjør du følgende:
 1. Klikk Start, klikker du Kjør, type Regedit, og klikk deretter OK.
 2. Finn og klikk følgende undernøkkel i registret:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient\Parameters
 3. I den høyre ruten høyreklikker duFileSizeLimitInBytes verdien, og klikk deretterEndre.

  Hvis du ikke kan se denFileSizeLimitInBytes verdien, høyreklikk det tomme området i den høyre rute, og klikk Ny, klikker du DWORD-verdien, type FileSizeLimitInBytes, og klikk deretterOK.
 4. I den Rediger DWORD-verdi Klikk til-boksen Velg den Desimaltall alternativet. I boksen under Verdi data, Skriv inn en verdi som er større enn størrelsen på filen som du vil laste ned. Klikk OK.

  Obs! Standardverdien for størrelsesbegrensning for fil er 50000000 byte.
 5. Avslutt Registerredigering. Start datamaskinen på nytt.

Løste dette problemet?

 • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Hvis problemet ikke er løst, kan du Kontakt kundestøtte.
 • Vi setter pris på din tilbakemelding. Hvis du vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan legge inn en kommentar på den "Løs problemet for meg"blogg eller send oss en e-post.

Egenskaper

Artikkel-ID: 900900 - Forrige gjennomgang: 10. desember 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Nøkkelord: 
kbprb kbtshoot kbfixme kbmsifixme kbmt KB900900 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 900900

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com