ACC: Foutbericht "Kan installeerbare ISAM niet vinden"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 90111 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Matig: Basic macro, codering en interoperabiliteit vaardigheden vereist.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u probeert te importeren, exporteren of koppelen (koppelen) een bestand met behulp van een geïndexeerde sequentiële toegang methode (ISAM) stuurprogramma verschijnt een foutbericht Als de ISAM-stuurprogramma kan niet worden gevonden.

Oorzaak

ISAM-stuurprogramma's worden gebruikt door Microsoft Access bestandsindelingen andere bijwerken dan zijn eigen.

In Microsoft Access 2.0, als het pad naar de ISAM-stuurprogramma in de Msacc20.ini bestand ongeldig is of als de ISAM-stuurprogramma niet bestaat, mag u wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Kan installeerbare ISAM niet vinden.

Microsoft Access 7.0 en 97 hebben een ini-bestand niet. Informatie eerder opgeslagen in het .ini bestanden nu opgeslagen in de Microsoft Windows Het register. In Microsoft Access 7.0 en 97, als het pad naar de ISAM-stuurprogramma uw Windows-register is ongeldig, of als de ISAM-stuurprogramma niet bestaat, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Kan installeerbare ISAM niet vinden.

Deze fout kan ook optreden als u een ongeldige naam voor een SQL-database wanneer u de actie DatabaseOverbrengen in een macro gebruikt. Wanneer u een ongeldige verbindingsreeks gebruikt, zoekt Microsoft Access een installeerbare ISAM voor de SQL-database. Als een installeerbare ISAM-bestand niet kan worden bevindt, treedt een fout.

Oplossing

Bewerk het ini-bestand om het juiste pad in in Microsoft Access 2.0 [Installeerbare ISAMs] sectie of opnieuw installeren met behulp van Microsoft Access de Aangepaste optie. Voor tips voor probleemoplossing die betrekking hebben op dit foutbericht in Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Access 2.0, Knowledge Base:

150494 ACC2: Foutbericht 'Kan installeerbare ISAM niet vinden' oplossen

U kunt het Windows-register bewerken in Microsoft Access 7.0 of 97. Voor meer informatie informatie over wijzigingen in het register, zoekt u 'Register', en 'Windows-registerinstellingen die worden gebruikt door Microsoft Access aanpassen' met de Microsoft Access 97 Help-index. Voor tips voor probleemoplossing die betrekking hebben op dit Foutbericht in Microsoft Access 7.0, Zie de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

155666 ACC95: 'Kan installeerbare ISAM niet vinden' fout oplossen

Zie voor meer informatie over de ISAM-stuurprogramma's in Microsoft Access 97 het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

159322 ACC97: Paradox, Lotus & MS Exchange/Outlook ISAMs in ValuPack

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

Stappen om het gedrag te reproduceren


 1. Start Microsoft Access en open een database.
 2. Maak een nieuwe macro TestError aangeroepen:
     Macro Name Condition Action
     --------------------------------------
     TestError       TransferDatabase
  
     TestError Actions
     ----------------------------------------------------------------
     TransferDatabase
       Transfer Type: Link (or Attach in version 2.0)
       Database Type: ODBC Database (or SQL Database in version 2.0)
       Database Name: pubs
       Object Type: Table
       Source: dbo.authors
       Destination: Test
       Structure Only: No
  						
 3. Opslaan en uitvoeren van de macro. Let erop dat u het foutbericht. In in dit voorbeeld het databasenaamargument ongeldige naam voor een SQL-database de fout veroorzaakt. U moet opnemen met de naam van de database geldig de gehele ODBC-verbindingsreeks voor de gekoppelde SQL-tabel.

Referenties

Typ voor meer informatie over de actie DatabaseOverbrengen (TransferDatabase)DatabaseOverbrengen (TransferDatabase) Klik op Zoeken in de Office-assistent en klik vervolgens op 'Actie DatabaseOverbrengen' weergeven

Eigenschappen

Artikel ID: 90111 - Laatste beoordeling: maandag 11 juni 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Access 2.0 Standard Edition
 • Microsoft Access 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kberrmsg kbprb kbusage kbmt KB90111 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 90111
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com