„A(z) Microsoft Internet Explorer hibát észlelt, ezért leáll” hibaüzenet jelenik meg, ha megpróbál megnyitni egy weblapot az Internet Explorer 6 Service Pack 1 programban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 901116 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha a Service Pack 1 (SP1) szervizcsomaggal javított Microsoft Internet Explorer 6 böngészőben egy olyan weblapot kísérel meg betölteni, amely dinamikusan, URL-címről tölt le egy parancsfájlt, a parancsfájl letöltése sikertelenül végződik, és az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
A(z) Microsoft Internet Explorer hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Oka

A jelen probléma az alábbi feltételek egyikének teljesülésekor léphet fel:
  • Ha a parancsfájl nem tölthető le a megadott URL-címről (például ha a parancsfájl nem található meg az adott URL-címen).
  • Ha a megadott URL-cím nem érhető el (például hibás URL-cím esetén).

A megoldás

A probléma elhárításához telepítse a 896727-es számú biztonsági frissítést. A 896727-es biztonsági frissítésről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében olvashat a cikk számára kattintva:
896727 MS05-030: Összesítő biztonsági frissítés az Internet Explorer böngészőhöz

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a jelen cikk érintett programokat felsoroló részében megjelölt Microsoft-termékekben.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 901116 - Utolsó ellenőrzés: 2006. január 17. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbtshoot kbprb kbhtml KB901116
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com