MS06-003: Уязвимост в TNEF декодиране в Microsoft Outlook и Microsoft Exchange може да позволи дистанционно изпълнение код

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 902412 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Microsoft пусна бюлетина за сигурността MS06-003. Този бюлетин съдържа цялата необходима информация относно актуализацията на защитата. Тази информация включва файла manifest информация и разгръщане опции. За да разгледате целия бюлетин за сигурността, посетете следните сайтове на Microsoft:

Допълнителна информация

Информация за сервизния пакет

Проблем, който е предмет на тази актуализация на защитата вече е коригиран в Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3). За Още действия информация относно начините на получаване на последния сервизен пакет за Microsoft Office 2003 щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
870924 Как да получите новия сервизен пакет за Office 2003

Свойства

ID на статията: 902412 - Последна рецензия: 27 ноември 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook 2003
Ключови думи: 
kboffice2003sp3fix kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbwinxppresp2fix kbbug kbfix kbwinserv2003presp1fix kbwin2000presp5fix kbwinnt400presp7fix kbmt KB902412 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 902412

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com