Leírás az Outlook 2003 alkalmazás levélszemétszűrőjének 2005. augusztusi frissítéséhez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 902953 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft frissítést adott ki a Microsoft Office Outlook 2003 levélszemétszűrőjéhez (KB902953). Ebben a cikkben a frissítéssel kapcsolatos tudnivalók olvashatók.

BEVEZETÉS

A szükség esetén letölthető frissítés újabb definíciókkal látja el a Microsoft Office Outlook 2003 program levélszemétszűrőjét arra vonatkozóan, hogy milyen üzeneteket kell levélszemétként kezelnie. A frissítés 2005 augusztusában jelent meg.

További információ

Részletes tudnivalók a frissítéssel kapcsolatban

A jelen frissítés által felülírt korábbi frissítések

Az Outlook 2003 levélszemétszűrőjének frissítése a következő korábbi frissítéseket helyettesíti:

895658 Leírás az Outlook 2003 alkalmazás levélszemétszűrőjének 2005. júliusban kiadott frissítéséről

Részletes tudnivalók a telepítéssel kapcsolatban

A frissítés beszerzése és telepítése

A frissítés a Microsoft letöltőközpontban található. A frissítés Microsoft letöltőközpontból való letöltéséhez látogasson el a következő Microsoft-webhelyre:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=7BA267BB-BAA8-4682-8D73-B73CB5BA4A04

Miként állapítható meg, hogy telepítve van-e a frissítés?

Megjegyzés: Mivel a Microsoft Windows operációs rendszernek több változata van, a lépések az egyes operációs rendszereken eltérőek lehetnek. Ebben az esetben a megfelelő lépések végrehajtásához tekintse meg az adott termék dokumentációját.
 1. Kattintson a Start menü Keresés parancsára.
 2. A Keresés eredménye ablak Kereső ablaktáblájában válassza a Minden fájl és mappa elemet.
 3. A fájlnév egésze vagy része mezőbe írja be az Outlfltr.dat fájlnevet, majd kattintson a Keresés gombra.
 4. A találatlistában jobb gombbal kattintson az Outlfltr.dat fájlra, és válassza a Tulajdonságok parancsot.
 5. A Verzió lapon állapítsa meg a számítógépre telepített Outlfltr.dat fájl verzióját.
Az alábbi táblázat felsorolja a frissítésben található fájlokat és azok verziószámát.
  Dátum    Idő  Verziószám   Méret  Fájlnév
  --------------------------------------------------------
  2005.07.21. 23:40 1.3.2914.0  3 355 136 Outlfltr.dat
  2005.06.24. 18:32 1.4.2607.0  307 424  Outlfltr.dll   

Ha az Outlfltr.dat fájl a táblázatban szereplőnél újabb verziójával rendelkezik, nem szükséges telepítenie a frissítést.

MSP-fájlokkal kapcsolatos információ rendszergazdáknak

A felügyeleti szervizcsomag egy teljes Microsoft Windows Installer szoftverjavító fájlból (.msp) áll, amely egy önkicsomagoló végrehajtható fájlba van csomagolva. A szervizcsomag az alábbi MSP-fájlt tartalmazza:
Outlfltr.msp

Összetevők újratelepítéséhez használható szolgáltatások rendszergazdák számára

A felügyeleti telepítési pont frissítésekor, illetve az Outlook 2003 programcsomag újbóli gyorsítótárba helyezésekor és ügyfélszámítógépeken történő újratelepítésekor lehetősége van egy REINSTALL=[szolgáltatások listája] tulajdonságot tartalmazó parancssor végrehajtására.

A REINSTALL=[szolgáltatások listája] tulajdonság segítségével meghatározható, hogy újra kívánja-e telepíteni az Outlook 2003 egyes összetevőit a felügyeleti lemezképből. A jelen frissítésnél a REINSTALL=[szolgáltatások listája] tulajdonság értéke a következő:

OUTLOOKFiles
A tulajdonságot ehelyett a REINSTALL=ALL paraméterrel is megadhatja, ha a Microsoft Office valamennyi összetevőjét újra szeretné telepíteni az ügyfélszámítógépen.

A felügyeleti lemezképek és az ügyfélszámítógépek frissítésének részletes eljárásairól a Distributing Office 2003 service packs (Az Office 2003 szervizcsomagok központi telepítése) című témakör Updating clients from a patched administrative image (Ügyfélszámítógépek frissítése javított felügyeleti lemezképből) című része nyújt bővebb felvilágosítást. A Distributing Office 2003 Product service packs témakört a Microsoft következő angol nyelvű webhelyén találja meg:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011525741033.aspx
Az Office Admin Update Center for Office IT Professionals webhely a Microsoft Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti frissítéseket és stratégiai központi telepítési forrásokat. Az Office Admin Update Center webhelyről a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
http://technet.microsoft.com/en-us/office/bb267346.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 902953 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 19. - Verziószám: 1.6
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2003
Kulcsszavak: 
KB902953
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com