Το Windows Update ή Microsoft Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις για προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 902992 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Το Windows Update ή Microsoft Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις για προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το Windows Update ή Microsoft Update εντοπίζει αρχεία συστήματος που βρίσκονται στον υπολογιστή και που ενδέχεται να πρέπει να ενημερωθούν. Το Windows Update και το Microsoft Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις μόνο όταν πληρούνται οι προϋποθέσεις εφαρμοσιμότητας στον τοπικό υπολογιστή. Ωστόσο, ένα πρόγραμμα μη εγκατεστημένη ίσως φύγατε από σύστημα εξαρτημένα αρχεία στον υπολογιστή. Επομένως, το Windows Update ή Microsoft Update εντοπίζει αρχεία συστήματος που βρίσκονται στον υπολογιστή και που ενδέχεται να πρέπει να ενημερωθούν. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται ακόμα και όταν το πρόγραμμα δεν εγκαθίσταται.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μέθοδο.

Το Microsoft Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις του Office για τα προγράμματα του Office που δεν έχουν εγκατασταθεί

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν το Microsoft Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις του Office για τα προγράμματα του Office που δεν είναι εγκατεστημένα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
830335Το Office Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις για προγράμματα του Office που δεν έχετε εγκατεστημένα

Το Windows Update και το Microsoft Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις για τα προγράμματα που δεν έχουν εγκατασταθεί

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση. Στη συνέχεια, αποκρύψτε την ενημερωμένη έκδοση, έτσι ώστε η ενημερωμένη έκδοση δεν εμφανίζεται ξανά. Για να αποκρύψετε μια ενημερωμένη έκδοση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΌλα τα προγράμματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ σε έναWindows UpdateήMicrosoft Update.
  2. Κάντε κλικΠροσαρμογή.
  3. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου που βρίσκεται δίπλα από την ενημερωμένη έκδοση που θέλετε να αποκρύψετε.
  4. Επεκτείνετε την ενημερωμένη έκδοση που θέλετε να αποκρύψετε και στη συνέχεια καταργήστε την επιλογή τουΝα μην εμφανιστεί ξανά αυτή η ενημερωμένη έκδοσηΠλαίσιο ελέγχου.
  5. Κάντε κλικΑναθεώρηση και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 902992 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Update
  • Microsoft Windows Update
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbwindowsupdatev6 kbmt KB902992 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:902992

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com