EEN..NET Framework-toepassing die gebruikmaakt van de klasse XMLSerializer reageert niet meer wanneer de toepassing wordt uitgevoerd op een Aziatische versie van Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 903204 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het wijzigen van de het register. Zorg ervoor dat u back-up van het register voordat u het wijzigt. Zorg ervoor dat dat u hoe u het register kunt herstellen weet als er een probleem optreedt. Voor meer Klik voor meer informatie over back-up, terugzetten en het register de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer een Microsoft..NET Framework-toepassing probeert te Maak een instantie van deXMLSerializerklasse, de toepassing niet meer reageert. Dit probleem treedt op als Probeer de toepassing uitvoeren op een computer waarop een Aziatische versie Microsoft Windows XP.

OpmerkingDit artikel heeft betrekking op een specifieke scenario waarin deze symptoom optreedt. Er zijn andere scenario's waarin dit probleem kan zich ook voordoen. Bijvoorbeeld kan dit symptoom optreden wanneer een proces een ander proces begint inniet-Aziatische versies van Windows XP.

Oorzaak

DeXMLSerializerklasse uitvoerendynamical compilatie. Dynamical compileren tijdens is het proces Csc.exe gestart. In Schakel de Csc.exe begint het proces ConIme.exe loopt op Aziatische versies van Windows XP.

Het probleem dat wordt beschreven in de sectie 'Symptomen' treedt op vanwege een deadlock in Csc.exe proces. Met name verwerft een vergrendeling door een andere thread vereist is een thread (een thread) (thread B). Daarom probeert thread b te starten van het proces ConIme.exe loopt. Door het proces ConIme.exe loopt standaard geladen wanneer een opdrachtprompt wordt gestart Aziatische versies van Windows XP. B wacht 10 minuten thread terwijl te probeert de vergrendeling te verkrijgen. Na 10 minuten time-out deze thread.

OpmerkingDe volgende MSDN-website voor meer informatie:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms971336.aspx

Oplossing

WaarschuwingEr kunnen ernstige problemen optreden als u het register wijzigen onjuist gebruik van Register-Editor of met een andere methode. Deze problemen u moet mogelijk uw besturingssysteem opnieuw te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat deze problemen kunnen worden opgelost. Het register op uw eigen risico.
Dit probleem moet de ConIme.exe loopt begint bij het opstarten. U doet dit als volgt:
 1. Klik opStart, klik opUitvoeren, typeRegeditin deOpenvak en vervolgens Klik opOK.
 2. Zoek en klik op de volgende sleutel in het register:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
 3. In het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op de lege ruimte en Klik opNieuwe. Klik opTekenreekswaarde, typConImeAls de naam en druk op ENTER.
 4. Klik met de rechtermuisknopConIme, en klik vervolgens opWijzigen.
 5. In deTekenreeks bewerkenin het dialoogvenster type%windir%\system32\conime.exeonderWaarde gegevens, en klik vervolgens opOK.
 6. Sluit Register-Editor.

Meer informatie

Input Method Editors (IME's) zijn dll-bestanden die gebruikers complexe karakters typen met een standaardtoetsenbord. IME's zijn Aziatische versies van Windows beschikbaar. IME's vereenvoudigen waarmee het proces gebruikers invoeren tekst die Unicode-en DBCS-tekens bevat tekenset (DBCS)-indelingen. IME-toetsaanslagen van de gebruiker controleren, anticiperen het teken dat de gebruiker kan wilt en een lijst met opties voor tekens uit die u wilt selecteren.

Het probleem dat wordt beschreven in de sectie 'Symptomen' sectie is bekend in de volgende programma's van derden:
 • Autodesk Inventor reeks 10
 • Autodesk Inventor Professional 10
De producten die in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen garantie, impliciet of anders met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 903204 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Trefwoorden: 
kb3rdparty kbtshoot kbprb kbmt KB903204 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:903204

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com