FIX: Foutbericht "Index was buiten de grenzen van de matrix" vastgelegd en bestaande berichten doen niet correct correleren nadat u BizTalk Server 2004 Service Pack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 903874 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario. U hebt orchestrations langlopende transacties bevatten en de transacties worden gecorreleerd. Vervolgens installeert u Microsoft BizTalk Server 2004 Service Pack 1 (SP1). Nadat u het servicepack installeert, bestaande berichten goed doen correleren en een foutbericht van de volgende strekking vastgelegd in het toepassingslogboek:

Gebeurtenistype: fout
Bron: FatalBrokerException
Categorie: geen
Gebeurtenis-ID: 0
Beschrijving:<fatalbrokerexception></fatalbrokerexception>CorrelatedField>xxxCorrelatedField><version>1</version><message>Index is buiten de grenzen van de matrix.</message><source>Microsoft.XLANGs.BizTalk.engine</source><stack> op Microsoft.BizTalk.XLANGs.BTXEngine.BTXPortBase._flowPropertiesFrom (XLANGMessage, msg, Int32 iOperation) bij Microsoft.BizTalk.XLANGs.BTXEngine.BTXPortBase.ReceiveMessage (Int32 iOperation, envelop env, XLANGMessage, msg, correlatie [] initCorrelations, Context cxt, s Segment) op </stack>TestBroker.TestBrokerOrchestration.segment2 (StopConditions stopOn) bij Microsoft.XLANGs.Core.SegmentScheduler.RunASegment (Segment s, StopConditions stopCond uitzondering &amp; exp)

OpmerkingNieuwe berichten treedt dit probleem niet. Nieuwe berichten correleren goed.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.
WaarschuwingU terugdraaien niet deze hotfix BizTalk Server-omgeving. Zorg ervoor dat u volledig deze hotfix in een testomgeving test voordat u deze hotfix toepast in een productieomgeving. Probeer niet te gebruikenSoftwareDeze hotfix verwijderen omdat dit geen wijzigingen in de database herstelt en de BizTalk Server-omgeving in een inconsistente toestand verlaat.

Vereisten

Voor deze hotfix moet u BizTalk Server 2004 Service Pack 1 (SP1) is geïnstalleerd op de computer hebben.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version   Size   File name
  ----------------------------------------------------------------------------
  07-Jul-2005 20:25 3.0.6141.0 221,184 Microsoft.xlangs.biztalk.engine.dll 
  07-Jul-2005 20:25 3.0.6141.0 221,184 Microsoft.xlangs.engine.dll 

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Voor meer informatie over de standaardterminologie die door Microsoft wordt gehanteerd bij het corrigeren van software nadat deze is uitgebracht, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 903874 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft BizTalk Server 2004 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbbiztalk2004sp2fix kbbiztalk2004-2006swept kbbtsorchestration kbfix kbqfe kbbug kbprb kbhotfixserver kbmt KB903874 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:903874

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com