Μετά τη δημοσίευση ενός πιστοποιητικού στην υπηρεσία Active Directory σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP, αποθηκεύουν κενό πιστοποιητικού ανανέωσης ενδέχεται να αφήσει το πιστοποιητικό της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 903930 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "Αυτόματη εγγραφή" για να διαχειριστείτε τον κύκλο ζωής του πιστοποιητικού αρχής πιστοποίησης του χρήστη σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP. Μετά τη δημοσίευση του πιστοποιητικού στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory, η υπηρεσία καταλόγου Active Directory ενδέχεται να αφήσετε την ανανέωση του πιστοποιητικού κενό χώρο αποθήκευσης πιστοποιητικών.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν η δυνατότητα αυτόματης εγγραφής καταργεί το παλιό πιστοποιητικό από την υπηρεσία καταλόγου Active Directory χωρίς να δημοσιευτεί ένα νέο πιστοποιητικό. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται κατά την ανανέωση του πιστοποιητικού σε κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πρέπει να έχετε το Windows XP Service Pack 1 (SP1) ή Windows XP Service Pack 2 (SP2) εγκατασταθεί πριν από την εγκατάσταση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή, αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στο στοιχείο ελέγχου πίνακα.
Windows XP με Service Pack 1
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Pautoenr.dll5.1.2600.172258,88029-Jul-200521: 03X86
Τα Windows XP με Service Pack 2
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Pautoenr.dll5.1.2600.272862,97629-Jul-200520: 55X86

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανακτήστε το πιστοποιητικό από την αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA) και στη συνέχεια δημοσιεύστε το πιστοποιητικό στον κατάλογο Active Directory.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάκτησης ενός πιστοποιητικού από το Microsoft Windows Server 2003 CA, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet2.Microsoft.com/WindowsServer/en/Library/448dc9ee-eec5-4229-a6e5-64653bc4e1531033.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάκτησης ενός πιστοποιητικού από μια αρχή έκδοσης Πιστοποιητικών Microsoft Windows 2000, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet2.Microsoft.com/WindowsServer/en/Library/71284504-7cf5-4a8e-bc76-b138e64de7d81033.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημοσίευσης ενός πιστοποιητικού στην υπηρεσία Active Directory σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στον Windows Server 2003, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
http://technet2.Microsoft.com/WindowsServer/en/Library/c25f57b0-5459-4c17-bb3f-2f657bd23f781033.mspx?mfr=TRUE
http://technet2.Microsoft.com/WindowsServer/en/Library/051bbb3a-a5f4-46ef-827d-4b68ee0610b61033.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημοσίευσης ενός πιστοποιητικού στην υπηρεσία Active Directory σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/Windows2000/en/Advanced/Help/sag_CSprocsPol_PubAD.htm

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αυτόματη εγγραφή πιστοποιητικών στα Windows XP, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/bb456981.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 903930 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kbmt KB903930 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:903930

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com