Arpidfix.exe-työkalun kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 904630 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

ESITTELY

Tässä artikkelissa on Arpidfix.exe-työkalun kuvaus.

Enemmän tietoa

Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) ja Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) lisäsivät uuden ominaisuuden Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkaluun. Tämä uusi ominaisuus muuttaa tapaa, jolla käyttäjät näkevät korjaustiedostot. Ominaisuus lisää Näytä päivitykset -valintaruudun, jonka avulla päivitykset voidaan näyttää tai piilottaa. Jos päivitykset näytetään, ne lajitellaan niiden asennuspäivämäärän mukaan niin, että vanhin päivitys on luettelossa ylimmäisenä.

Asennuspäivämääräominaisuus ei toimi päivityksille, jotka luotiin käyttäen Update.exe-ohjelman versiota 6.1. Tällaiset päivitykset näkyvät luettelon yläosassa ennen lajiteltuja päivityksiä. Update.exe on Windows-ohjelmapäivitysten asennusohjelma. Päivitykset, joiden paketit käyttävät Update.exe-ohjelman versiota 6.1, näkyvät luettelon yläosassa ennen lajiteltuja päivityksiä, sillä niiden rekisteriavaimissa ei ole Installed On -määritettä. Jos Installed On -määritettä ei ole, korjaustiedoston asennuksesta saattaa olla epäselvyyttä. Tämä ongelma korjataan Update.exe-ohjelman seuraavassa versiossa. Arpidfix.exe-työkalu luotiin siksi, jotta päivitykset voitaisiin näyttää oikein, ennen kuin kyseisen ohjelman uusi versio julkaistaan. Tämä koskee päivityksiä, jotka luotiin käyttäen Update.exe-ohjelman nykyistä versiota. Arpidfix.exe-työkalu on Update.exe-ohjelman version 6.1 toimintojen laajennus, ja se on integroitu Update.exe-työkalun versiota 6.1 käyttäviin paketteihin. Arpidfix.exe-työkalun etuna on se, että se määrittää Installed On -määritteen myös useimmille aiemmin asennetuille Windows-ohjelmistopäivityksille.

Arpidfix.exe-työkalu on erillinen suoritustiedosto (.exe). Kun Arpidfix.exe suoritetaan, se lisää vaaditut Installed On -arvot asennettujen päivitysten rekisteriavaimiin. Tämän vuoksi, kun Lisää tai poista sovellus -valintaikkuna avataan, toiminto lukee tarvittavat rekisteriavaimet ja lajittelee päivitykset päivämäärän mukaan oikein.

Huomautus
 • Arpidfix.exe-työkalu lisää Installed On -määritteen vain Windows-ohjelmistopäivityksiin. Muilla päivityksillä tai ohjelmilla ei välttämättä ole Installed On -määritettä. Arpidfix.exe-työkalu ei ole korjannut ohjelmia tai päivityksiä, joilla ei ole Installed On -määritettä.
 • Arpidfix.exe-työkalu suoritetaan vain, kun päivityksiä asennetaan. Se ei ole asennettuna kohdetietokoneeseen. Arpidfix.exe-työkalu ei ole saatavana erillisenä työkaluna. Se on saatavana vain joidenkin vuoden 2005 toisella puoliskolla julkaistujen päivitysten yhteydessä.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 904630 - Viimeisin tarkistus: 12. syyskuuta 2005 - Versio: 2.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Hakusanat: 
kbinfo KB904630

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com