Az Arpidfix.exe eszköz leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 904630 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETŐ

A jelen cikk az Arpidfix.exe eszközt ismerteti.

További információ

A Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) és a Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag egy új szolgáltatással bővítette a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját. Ezzel a szolgáltatással új módon jelennek meg a javítások a felhasználók számára. Ez a szolgáltatás létrehozza a Frissítések megjelenítése jelölőnégyzet a frissítések megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez. Amennyiben megjeleníti a frissítéseket, a frissítések a telepítésük dátumai szerint rendezve jelennek meg a legkorábbival a lista tetején.

A telepítési dátum szerinti rendezés nem működik olyan frissítések esetében, melyek a 6.1-es verziójú Update.exe csomagtelepítő használatával készültek. Ahelyett, hogy ezek a frissítések a listában jelennének meg, a lista tetejére kerülnek. Az Update.exe a Windows-szoftverfrissítések telepítőprogramja. A frissítések a lista tetején jelennek meg a felsorolt elemek előtt, mert a 6.1-es verziójú Update.exe telepítőprogrammal készült csomagok nem rendelkeznek a rendszerleíró kulcsok Installed On tulajdonságával. Az Installed On attribútum hiánya esetén zavart okozhat, hogy nem állapítható meg a javítás telepítésének dátuma. A hibát az Update.exe új verziója javítani fogja, addig is az az Arpidfix.exe eszköz segítségével elérheti, hogy a frissítések megfelelően jelenjenek meg. Ez az eszköz az Update.exe jelenlegi verziójával készült frissítésekhez készült. Az Arpidfix.exe eszköz a 6.1-es verziójú Update.exe szolgáltatás kiegészítője és a 6.1-es verziójú Update.exe telepítőprogrammal készült csomagokkal integrálva van. Az Arpidfix.exe eszköz egyik előnye, hogy beállítja az Installed On tulajdonságot a legutóbb telepített Windows-szoftverfrissítések számára.

Az Arpidfix.exe eszköz egy önálló, futtatható (.exe) fájl. Amikor az Arpidfix.exe fut, az Arpidfix.exe hozzáadja a telepített frissítések rendszerleíró kulcsaihoz az Installed On értéket. Ezért, amikor a Programok telepítése és törlése párbeszédpanel meg van nyitva, a Programok telepítése és törlése párbeszédpanel beolvassa a megfelelő rendszerleíró kulcsokat és helyesen megjeleníti a frissítéseket időrendi sorrendben.

Megjegyzés:
 • Az Arpidfix.exe eszköz csak a Windows-szoftverfrissítésekhez adja hozzá az Installed On tulajdonságot. Előfordulhat, hogy egyes frissítések és programok nem rendelkeznek Installed On attribútummal. Az Installed On tulajdonsággal nem rendelkező programokat és frissítéseket nem javítja ki az Arpidfix.exe eszköz.
 • Az Arpidfix.exe eszköz csak akkor fut, amikor a frissítéseket alkalmazza. Az Arpidfix.exe eszköz nem rezidens a célszámítógépen. Az Arpidfix.exe eszköz nem érhető el önálló eszközként. Ehelyett az Arpidfix.exe eszköz csak néhány, 2005 második felében kiadott frissítéssel érhető el.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 904630 - Utolsó ellenőrzés: 2005. szeptember 12. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo KB904630
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com