Beskrivelse av Arpidfix.exe-verktøyet

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 904630 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

INNLEDNING

Denne artikkelen omhandler Arpidfix.exe-verktøyet.

Mer informasjon

Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) og Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) omfatter en ny funksjon i Legg til eller fjern programmer i Kontrollpanel. Denne nye funksjonen endrer hvordan reparasjoner vises for brukerne. Den nye funksjonen legger til avmerkingsboksen Vis oppdateringer for å skjule eller vise oppdateringer. Hvis oppdateringer vises, er de sortert etter datoen de ble installert, med den eldste oppdateringen øverst i listen.

Funksjonen for installasjonsdato fungerer ikke for oppdateringer som er bygd med Update.exe versjon 6.1. Disse oppdateringene vises i stedet øverst i listen foran de sorterte elementene. Update.exe er installasjonsprogrammet for Windows-programvareoppdateringer. Oppdateringer vises øverst i listen foran de sorterte elementene fordi pakker som er bygd med Update.exe versjon 6.1, ikke har attributtet Installed On i registernøklene. Uten attributtet Installed On kan det oppstå forvirring rundt installasjon av reparasjonsfiler. Dette problemet vil bli løst i neste versjon av Update.exe. I mellomtiden ble Arpidfix.exe-verktøyet opprettet, slik at oppdateringer vises på riktig måte. Dette gjelder spesielt oppdateringer som ble bygd ved hjelp av gjeldende versjon av Update.exe. Arpidfix.exe-verktøyet er en utvidelse av funksjonaliteten i Update.exe versjon 6.1, og er integrert i pakker som er bygd med Update.exe versjon 6.1. En fordel med Arpidfix.exe-verktøyet er at det også angir attributtet Installed On for de fleste tidligere installerte Windows-programvareoppdateringer.

Arpidfix.exe-verktøyet er en frittstående kjørbar fil (.exe). Når Arpidfix.exe kjøres, legger Arpidfix.exe til de nødvendige Installed On-verdiene i registernøklene for installerte oppdateringer. Når dialogboksen Legg til eller fjern programmer åpnes, leser derfor dialogboksen Legg til eller fjern programmer de aktuelle registernøklene og sorterer oppdateringene korrekt etter dato.

Obs!  
 • Arpidfix.exe-verktøyet legger til attributtet Installed On bare for Windows-programvareoppdateringer. Andre oppdateringer eller programmer har kanskje ikke attributtet Installed On. Programmer eller oppdateringer som ikke har attributtet Installed On, blir ikke korrigert av Arpidfix.exe-verktøyet.
 • Arpidfix.exe-verktøyet kjøres bare ved installasjon av oppdateringer Arpidfix.exe-verktøyet er ikke installert på måldatamaskinen. Arpidfix.exe-verktøyet er ikke tilgjengelig som et frittstående verktøy. Det er bare tilgjengelig med enkelte oppdateringer som utgis i andre halvdel av 2005.

Egenskaper

Artikkel-ID: 904630 - Forrige gjennomgang: 15. september 2005 - Gjennomgang: 2.2
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 på følgende plattformer
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 på følgende plattformer
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøkkelord: 
kbinfo KB904630

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com