Δεν μπορείτε να δείτε τα εργαλεία παρουσιαστή στην προβολή παρουσιαστή, όταν εμφανίζετε την παρουσίασή σας σε πολλές οθόνες στο PowerPoint 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 904808 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εμφανίζετε την παρουσίασή σας σε πολλές οθόνες στο Microsoft Office PowerPoint 2003, δεν μπορείτε να δείτε τα εργαλεία παρουσιαστή στην προβολή παρουσιαστή. Συνήθως, τα εργαλεία παρουσιαστή εμφανίζονται ως εικονίδια και τα κουμπιά που βρίσκονται στην προβολή παρουσιαστή.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν Apreso για το PowerPoint είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, καταργήστε Apreso για το PowerPoint. Για να καταργήσετε Apreso για το PowerPoint, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων.
  2. ΣτοΕγκατεστημένα προγράμματαλίστα, κάντε κλικ στο κουμπίApreso για το PowerPoint.
  3. Κάντε κλικκατάργηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν χρησιμοποιείτε το PowerPoint 2003 με Microsoft Windows 2000 Service Pack 3 (SP3) ή νεότερη έκδοση service pack ή με τα Windows XP, μπορείτε να εκτελέσετε την παρουσίασή σας σε μία οθόνη και να επιτρέψετε την προβολή ακροατηρίου της παρουσίασης στην άλλη οθόνη. Όταν εμφανίζετε την παρουσίασή σας σε πολλές οθόνες, μπορείτε να εκτελέσετε άλλα προγράμματα κατά την παρουσίαση που δεν μπορεί να δει το ακροατήριο. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε στην προβολή παρουσιαστή. Προβολή παρουσιαστή περιλαμβάνει εργαλεία που διευκολύνουν την παρουσίαση.

Για να ενεργοποιήσετε την προβολή παρουσιαστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στο διακομιστήΠροβολή διαφάνειαςμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΡύθμιση εμφάνιση.
  2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΕμφάνιση προβολής παρουσιαστήπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΠρέπει να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας για υποστήριξη πολλαπλών οθονών, πριν να ενεργοποιήσετε την προβολή παρουσιαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης μιας παρουσίασης σε δύο οθόνες και να χρησιμοποιήσετε την προβολή παρουσιαστή, κάντε κλικ στο κουμπίΣτη Βοήθεια του Microsoft Office PowerPointΣτο διακομιστήΒοήθεια (Help)μενού, πληκτρολογήστεπροβολή παρουσιαστήΣτοΑναζήτηση γιαστο παράθυρο της Βοήθειας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη αναζήτησηςΓια να προβάλετε το θέμα.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Apreso για το PowerPoint, επισκεφθείτε την ακόλουθη Apreso για την τοποθεσία Web του PowerPoint:
http://www.apreso.com/index_ppt.asp
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 904808 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbview kbaddin kbtshoot kbprb kbmt KB904808 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:904808

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com