U kunt presentatiehulpmiddelen in de presentatorweergave niet zien wanneer u uw presentatie op meerdere monitoren in PowerPoint 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 904808 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u uw presentatie op meerdere monitoren in Microsoft Office PowerPoint 2003 kunt u de presenter-hulpmiddelen in de presentatorweergave niet zien. Presenter-hulpmiddelen worden meestal weergegeven als pictogrammen en knoppen in de weergave voor presentator.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als Apreso voor PowerPoint op de computer is geïnstalleerd.

Workaround

Dit probleem omzeilen door Apreso voor PowerPoint te verwijderen. Apreso voor PowerPoint verwijderen, als volgt:
  1. Klik opStart, klik opConfiguratiescherm, en klik vervolgens opSoftware.
  2. In deGeïnstalleerde programma 'sopApreso voor PowerPoint.
  3. Klik opVerwijderen.

Meer informatie

Als u PowerPoint 2003 met Microsoft Windows 2000 Service Pack 3 (SP3) of hogere servicepacks of met Microsoft Windows XP, kunt u presentatie op één monitor en de weergave publiek de presentatie op een andere monitor laten. Wanneer u uw presentatie op meerdere beeldschermen kunt u andere programma's uitvoeren tijdens de presentatie de doelgroep niet zien. Bovendien kunt u de weergave voor presentator inschakelen. Weergave voor presentator bevat hulpprogramma's waarmee u gemakkelijker kunt presenteren.

Schakel weergave voor presentator als volgt:
  1. Op deDiavoorstellingmenu, klik opWeergeven instellen.
  2. Selecteer deWeergave voor presentator tonenen klik vervolgens opOK.
OpmerkingVoordat u de weergave voor presentator kunt inschakelen, moet u de computer voor ondersteuning voor meerdere monitoren configureren.

Klik voor meer informatie over hoe u een presentatie op twee monitoren en weergave voor presentator gebruikenMicrosoft Office PowerPoint Helpop deHelpin het menu typeweergave voor presentatorin deZoekenin het vak en klik vervolgens opZoekenhet onderwerp wilt weergeven.Ga naar de volgende Apreso voor PowerPoint-website voor meer informatie over Apreso voor PowerPoint:
http://www.apreso.com/index_ppt.ASP
Microsoft biedt contactinformatie van derden om technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.

De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 904808 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Trefwoorden: 
kbview kbaddin kbtshoot kbprb kbmt KB904808 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:904808

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com