Az Outlook 2002 alkalmazás biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. március 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 905649 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS06-012-es számú biztonsági közleményt. Ez a közlemény tartalmazza a Microsoft Outlook 2002 biztonsági javítására vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft webhelyének következő oldalán olvashatja:

További információ

A Microsoft Office XP programban olyan biztonsági rés található, amelynek segítségével egy ártó szándékkal módosított dokumentum megnyitása tetszőleges kód futtatását teheti lehetővé. A frissítés azt a problémát oldja meg, amikor az Office XP programot Multilingual User Interface Pack csomaggal együtt használják. Az Office XP Multilingual User Interface Pack csomag biztonsági frissítésének letöltéséhez keresse fel a Microsoft webhelyének következő oldalát:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=589D9ABB-6308-4208-881C-CE58D6972E1F

A frissítés által javított problémák listája

Az Outlook 2002 alkalmazáshoz 2006. március 14-én kiadott biztonsági frissítés megszünteti a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tárgyalt problémát:
913163 Az Outlook 2002 program Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomagjának áttekintése: 2006. január 18. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 905649 - Utolsó ellenőrzés: 2006. október 13. - Verziószám: 1.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office XP Multilingual User Interface Pack
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbsecurity kbupdate kbpubtypekc kbmui kbprivacy kbexpertisebeginner KB905649
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com