Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας για το Excel 2000: 14 Μαρτίου 2006

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 905757 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το Ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS06-012. Το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πληροφορίες δήλωσης αρχείου και οι επιλογές ανάπτυξης. Για να προβάλετε το πλήρες Ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Περισσότερες πληροφορίες

Γνωστά ζητήματα μετά την εγκατάσταση

Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας, μπορεί να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση του παραθύρου διαλόγου Αποθήκευση ως (Save As) όταν ένα φύλλο γραφήματος είναι ενεργό. Όταν ένα φύλλο γραφήματος είναι ενεργό και κάνετε κλικ στο εικονίδιο Αποθήκευση (Save) ή κάνετε κλικ στην εντολή Αποθήκευση ως (Save as) του μενού Αρχείο (File), το παράθυρο διαλόγου Αποθήκευση ως (Save As) δεν εμφανίζεται.
  • Όταν το φύλλο γραφήματος είναι ενεργό και δεν έχετε αποθηκεύσει το υπολογιστικό φύλλο, το Excel δεν αποθηκεύει το βιβλίο εργασίας όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο Αποθήκευση (Save) ή όταν κάνετε κλικ στην εντολή Αποθήκευση (Save) ή Αποθήκευση ως (Save As) του μενού Αρχείο (File).
  • Όταν προσπαθείτε να τερματίσετε το Excel χωρίς να αποθηκεύσετε το βιβλίο εργασίας, λαμβάνετε ένα μήνυμα που σας ρωτά αν θέλετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes), θα επαναλαμβάνεται η ερώτηση αν θέλετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
  • Αν ένα φύλλο εργασίας του Excel με όνομα Book1.xls υπάρχει ήδη στον τρέχοντα φάκελο, μπορεί να εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα ρωτά αν θέλετε να αντιγράψετε το υπάρχον βιβλίο εργασίας. Αν κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes), το βιβλίο εργασίας δεν θα αποθηκευτεί.
Για να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα, κάντε κλικ στο φύλλο εργασίας έτσι ώστε να είναι ενεργό το φύλλο εργασίας και όχι το φύλλο γραφήματος. Αφού κάνετε κλικ στο φύλλο εργασίας, η λειτουργία αποθήκευσης θα λειτουργεί σωστά.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 905757 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbupdate kbexpertisebeginner kbqfe kbsecurity kbsecvulnerability kbbug kbfix kbpubtypekc KB905757

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com