Az Excel 2000 alkalmazás biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. március 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 905757 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-012 jelzésű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információt is. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft webhelyének következő oldalán olvashatja:

További információ

A telepítés után jelentkező ismert problémák

A biztonsági frissítés telepítése után a következő hibák léphetnek fel:
  • Aktív diagramlap esetén a Mentés másként párbeszédpanel nem nyitható meg. Amennyiben egy diagramlap aktív, és a Mentés ikonra, vagy a Fájl menü Mentés másként parancsára kattint, nem jelenik meg a Mentés másként párbeszédpanel.
  • A Mentés ikonra kattintva, illetve a Fájl menü Mentés vagy Mentés másként parancsát választva az Excel nem menti a munkafüzetet, ha aktív a diagramlap, és nem mentette a számolótáblát.
  • Amikor a munkafüzet mentése nélkül próbál kilépni az Excel alkalmazásból, a program rákérdez, hogy kívánja-e menteni a módosításokat. Amennyiben az Igen gombra kattint, az üzenet többször is megjelenik.
  • Ha az aktuális mappában már létezik egy Munka1.xls nevű Excel munkalap, akkor a program rákérdezhet, hogy kívánja-e a felülírni a meglévő munkafüzetet. Ha az Igen gombra kattint, a program nem menti a munkafüzetet.
A problémák elkerülése érdekében úgy kattintson a munkalapra, hogy a munkalap legyen az aktív, és nem a diagramlap. A munkalapra kattintás után a Mentés funkció megfelelően működik.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 905757 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 13. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbupdate kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB905757
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com