Az Excel 2000 alkalmazás biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. március 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 905757 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-012 jelzésű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információt is. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft webhelyének következő oldalán olvashatja:

További információ

A telepítés után jelentkező ismert problémák

A biztonsági frissítés telepítése után a következő hibák léphetnek fel:
  • Aktív diagramlap esetén a Mentés másként párbeszédpanel nem nyitható meg. Amennyiben egy diagramlap aktív, és a Mentés ikonra, vagy a Fájl menü Mentés másként parancsára kattint, nem jelenik meg a Mentés másként párbeszédpanel.
  • A Mentés ikonra kattintva, illetve a Fájl menü Mentés vagy Mentés másként parancsát választva az Excel nem menti a munkafüzetet, ha aktív a diagramlap, és nem mentette a számolótáblát.
  • Amikor a munkafüzet mentése nélkül próbál kilépni az Excel alkalmazásból, a program rákérdez, hogy kívánja-e menteni a módosításokat. Amennyiben az Igen gombra kattint, az üzenet többször is megjelenik.
  • Ha az aktuális mappában már létezik egy Munka1.xls nevű Excel munkalap, akkor a program rákérdezhet, hogy kívánja-e a felülírni a meglévő munkafüzetet. Ha az Igen gombra kattint, a program nem menti a munkafüzetet.
A problémák elkerülése érdekében úgy kattintson a munkalapra, hogy a munkalap legyen az aktív, és nem a diagramlap. A munkalapra kattintás után a Mentés funkció megfelelően működik.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 905757 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 13. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbupdate kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB905757
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com