IIS geen ASP-pagina's dienen na het installeren van IIS op Windows Server 2003 Service Pack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 907275 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
IIS ondersteuning Voice kolom

IIS geen ASP-pagina's dienen na het installeren van IIS op Windows Server 2003 Service Pack 1

Deze kolom aan uw behoeften aanpassen, willen we nodigen u uit om uw ideeën over onderwerpen die interessant zijn voor problemen die u wilt zien en behandeld in toekomstige Knowledge Base-artikelen en ondersteuning Voice kolommen. U kunt uw ideeën en feedback via indienen deVoor deze vraagformulier. Er is een koppeling naar het formulier onderaan deze kolom.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Mijn naam is Martin Smith en ik hebben zijn ondersteunende Microsoft Internet Information Services (IIS) voor tien jaar.

Een probleem dat veel ervaringen van klanten is IIS niet kan uitvoeren en pagina's van Active Server Pages (ASP) na installatie. Voorbeelden van de foutberichten die u kan optreden na installatie IIS zijn de volgende:
Foutbericht 1
Service niet beschikbaar
Foutbericht 2
HTTP-fout 401.2
Foutbericht 3
Pagina kan niet worden weergegeven

Meer informatie

Dit probleem omvat specifiek een combinatie van de bestanden van de versie Microsoft Windows Server 2003 RTM en Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) bestanden van IIS op de computer is geïnstalleerd.

U kunt Dit probleem doorgaans vaststellen aan de hand van de eigenschappen van het versienummer het bestand Asp.dll. De RTM-versie van Asp.dll hebben het versienummer: 6.0.3790.0. Als Deze versie is op de server en u hebt vervolgens Windows Server 2003 SP1 geïnstalleerd u moet Windows Server 2003 SP1 opnieuw.

Dit probleem treedt op wanneer u installeren Nadat Windows Server 2003 SP1 al is geïnstalleerd op de server IIS. Dit probleem veroorzaken in de volgende stappen uit:
  1. U kunt IIS installeren na de installatie van Windows Server 2003 SP1.
  2. Wanneer de installatie gevraagd de CD van Windows Server 2003 SP1 voor het bestand Iisapp.vb_ u geven de CD Windows Server 2003 RTM plaats.
  3. De installatie wordt later gevraagd het bestand Iisadmin.mfl. Dit bestand bestaat niet op de CD Windows Server 2003 RTM. Daarom moet u de CD van Windows Server 2003 SP1 opgeven.
  4. Het installatieprogramma kopieert de bestanden van Windows Server 2003 RTM vervolgens naar de server.
Als u IIS installeert de bovenstaande procedure gevolgd en de methode voor het oplossen van dit probleem is Windows Server 2003 SP1 opnieuw.

Ik hoop dat Deze informatie nuttig vinden wanneer u IIS en ASP-pagina's na installatie. Onthoud dat kolommen Voice ondersteuning voor u! Zoals altijd gratis ideeën over onderwerpen u wilt adresseren in toekomstige kolommen of in de Knowledge Base met behulp van deVoor deze vraagformulier.

Eigenschappen

Artikel ID: 907275 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Information Services 6.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kbasp kbmt KB907275 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:907275

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com