Εκπομπή υποστήριξης στο TechNet: Αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγή του δημόσιου φακέλου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 907304 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη εκπομπής


Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2005

Σε αυτό εκπομπή υποστήριξης στο Web, παρέχουμε μια επισκόπηση της διαδικασίας αναπαραγωγής του δημόσιου φακέλου. Θα συζητήσουμε για την αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγής δημόσιου φακέλου, μειώνοντας την προβληματική περιοχή. Εμείς θα μιλήσουμε ποια δεδομένα επίσης για συλλογή και τι εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγής του δημόσιου φακέλου.

Πρόκειται για μια περίοδο λειτουργίας 300 επίπεδο παρουσιάζεται από Mohammad Afzal.

Mohammad Afzal είναι ένας μηχανικός υποστήριξης κλιμάκωση στην ομάδα κλιμάκωση Exchange στη Microsoft. Αυτός έχει υποστηρίξει όλες τις εκδόσεις του Exchange από το Exchange 4.0 στον Exchange Server 2003. Την εμπειρογνωμοσύνη του Exchange είναι διαχείρισης διακομιστή, συμπεριλαμβανομένου του χώρου αποθήκευσης του Exchange, υπηρεσία Recipient Update Service, αποτυχία αποκατάστασης, αναπαραγωγή του δημόσιου φακέλου, ADC, αναπαραγωγή καταλόγου, μετεγκατάστασης και ταυτόχρονη λειτουργία, απόδοση του Exchange, και η υπηρεσία συμπλέγματος.

Προβολή της παρουσίασης


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Προβολή thisOn ζήτηση εγγραφής
Για να προβάλετε, κάντε κλικ σε αυτήν τη σύνδεση: wc121505/manifest.xml'); "> Viewthis On-demand εγγραφής (Μήκος: 58minutes)Αυτή η αρχειοθήκη πολυμέσων ροής των Windows απαιτεί σύνδεση στο Internet 28,8 Kbps ή ταχύτερη και προβάλλεται καλύτερα με ελάχιστη ανάλυση οθόνης 800 X 600.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Χωρίς σύνδεση
Viewingdownload για εργασία χωρίς σύνδεση-Εάν θέλετε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου αυτής της εκπομπής στην yourlocal μονάδα δίσκου για προβολή χωρίς σύνδεση, παρέχουμε αυτή ως ξεχωριστό αρχείο (αυτοαποσυμπιεζόμενο .exe), το οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη.

Πρόσθετοι πόροιΣύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
PPT
Λήψη της παρουσίασης -Thisis ένα αρχείο του Microsoft PowerPoint (.ppt).
Εάν δεν έχετε PowerPoint andyou θέλετε ένα αντίγραφο των διαφανειών, χρησιμοποιήστε τοPowerPointViewer (1,911 KB).

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Αντίγραφο
Readthe αντίγραφο από αυτό το συμβάν


Σχόλια για αυτήν τη μετάδοση


Κεντρική σελίδα εκπομπών υποστήριξης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο παρακάτω Οδηγός με οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων σάς βοηθά να αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγής του δημόσιου φακέλου του Exchange Server 2003.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 907304 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbhowto kbmt KB907304 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 907304

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com