MSDN Support WebCast: Bouwen van gedistribueerde services op Windows Communication Foundation

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 907388 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Sessieoverzicht


Donderdag 29 September 2005

Microsoft Support WebCast is bedoeld voor iedereen die gedistribueerde systemen met behulp van remote procedure call (RPC), DCOM, COM +, Message Queuing (ook MSMQ genoemd), is gebaseerd op Microsoft-platform.NET Framework remoting, ASP.NET Web services (ASMX) of webservices Enhancements (WSE). Windows Communication Foundation (voorheen codenaam "Indigo") is de strategische gedistribueerde systemen technologie van Microsoft alle onze bestaande gedistribueerde systemen technologie stapels vervangt. Windows Communication Foundation is de basis voor de volgende generatie gedistribueerde toepassingen waarvoor interoperabele, veilige, betrouwbare, transactionele communicatie effectief te bouwen.

Dit is eenNiveau 300gepresenteerd door sessie Richard Turner.

Richard Turner is een productmanager in de Web Services strategie groep bij Microsoft. Hij besteedt veel van zijn tijd overleg met klanten, partners en collega's over technologieën van Microsoft gedistribueerde systemen. Richard biedt advies en assistentie in hoe u optimaal gebruik van deze technologieën in de toekomst het pad naar WCF vloeiend. Voordat u naar Redmond in januari 2003, Richard was principal consultant Microsoft Verenigd Koninkrijk (VK) en betrokken bij vele projecten, waaronder de tenuitvoerlegging van het Verenigd Koninkrijk government gateway. Hij hielp ook klanten optimaal gebruik van enterprise-technologieën van Microsoft, zoals COM + en SQL Server. Leven voordat Microsoft is iets een wazig geheugen partijen van code en veel, veel laat nachten betrokken!

De presentatie weergeven


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Dit weergeven

				Opname op verzoek
Klik op deze koppeling: Weergeven Deze opname op verzoek(Lengte: 59 minuten)Windows Streaming Media archief vereist een internetverbinding van 28,8 Kbps of sneller en beste wordt weergegeven met een minimale schermresolutie van 800 X 600.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Off line
Off line weergeven downloaden-Als u wilt downloaden van een kopie van deze uitzending aan uw lokale vaste schijf off line bekijken we bieden dit als een afzonderlijk bestand (zelfuitpakkend exe) die u kunt downloaden.

Aanvullende bronnenDeze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
PPT
De presentatie downloaden-Dit Microsoft PowerPoint (.ppt)-bestand is.
Als PowerPoint niet en een kopie van de dia's wilt, gebruikt u dePowerPoint Viewer(1,911 KB).

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Transcriptie
Lezen de transcriptie van deze gebeurtenis

Feedback over deze uitzendingSupport WebCasts Home

Eigenschappen

Artikel ID: 907388 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 2.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB907388 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:907388

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com