Az Office 2003 programcsomag frissítésének ismertetése: 2005. november 8.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 907417 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadott egy frissítést a Microsoft Office 2003 programcsomaghoz. Jelen cikk a frissítés beszerzésével kapcsolatos információkat, a frissítés által javított hibák listáját és a frissítés telepítését követően esetlegesen jelentkező problémákat ismerteti, valamint segítséget nyújt annak megállapításában, hogy a frissítés telepítve van-e.

BEVEZETÉS

A Microsoft kiadott egy frissítést a Microsoft Office Excel 2003 és Microsoft Office Word 2003 programokhoz. A frissítés egy olyan lehetséges problémát javít, amelynek hatására előfordulhat, hogy a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0-s verzióját használó bővítmény, intelligens címke vagy intelligens dokumentum nem töltődik be.

Megjegyzés: Az Office 2003 Service Pack 2 és az Office 2003 Service Pack 3 nem tartalmazza ezt a javítást.

Megjegyzés a Microsoft Visual Studio 2005-fejlesztőknek

A jelen frissítés egy olyan problémát javít, amely meggátolhatja a Visual Studio 2005 alkalmazással készített bővítmények, intelligens dokumentumok vagy intelligens címkék Office 2003 programcsomagban történő használatát.

A megoldások Office 2003 programcsomagban észlelhető hibájának elhárításáról és a javítás Visual Studio 2005 szoftverre történő alkalmazásáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében találhat a cikk számára kattintva:
908002 A Microsoft Visual Studio 2005 alkalmazással készített bővítmények, intelligens dokumentumok és intelligens címkék működési hibája az Office programcsomagban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

Információ a frissítésről

A frissítés által javított hibák listája

Az Office 2003 programcsomag KB907417 jelű frissítése az alábbi, a Microsoft Tudásbázisban mindeddig nem dokumentált hibákat javítja.
Az Office 2003 programcsomaghoz tervezett egyéni megoldás nem fut a Microsoft Visual Studio Tools for Office 2003 telepítését követően
Az egyéni, Microsoft Visual Studio .NET használatával készített Microsoft Office 2003-megoldás futtatására irányuló kísérlet sikertelenül végződik. A problémát az okozza, hogy az egyéni megoldások futtatását lehetővé tevő Microsoft .NET-házirend nem töltődik be a Visual Studio Tools for Office 2003 telepítését követően.

Ismert problémák

A frissítés telepítését követően esetlegesen előforduló ismert problémák

A jelen frissítés telepítését követően a Visual Studio Tools for Office 2003 eszközzel készített Word 2003- vagy Excel 2003-megoldások némelyike bizonyos körülmények között váratlanul leállhat (lefagyhat). A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
908003 Javítás: Az Office 2003 összeomlik, ha egy Word-dokumentumot vagy egy Excel-táblázatot kísérel meg bezárni egy Visual Studio 2003 Tools for the Microsoft Office System-alapú megoldás WinForm-vezérlőjéből (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A frissítés eltávolítása

A frissítés telepítés után nem távolítható el. A frissítés előtti állapotnak megfelelő példányhoz történő visszatéréshez el kell távolítani az Office 2003 programcsomagot, és újra kell telepíteni azt az eredeti CD-ROM-ról vagy telepítési helyről.

Az Office-frissítések eltávolításának módjáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
903771 Információ az Office-frissítések esetleges eltávolíthatatlanságáról (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Telepítési információ

A frissítés letöltése és telepítése

Az ügyfélszámítógépre telepíthető és a felügyeleti változat, valamint a telepítési utasítások és a központi telepítési stratégiák a Microsoft letöltőközpontjában találhatók meg. A frissítés Microsoft letöltőközpontból való letöltéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=1b0bfb35-c252-43cc-8a2a-6a64d6ac4670

A frissítés telepített voltának megállapítása

A frissítés az alábbi táblázatban található fájlokat tartalmazza, az itt látható verziószámmal:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FájlnévVerzió
Otkloadr.dll7.10.5077.0
Ha a táblázatban felsorolt fájlok újabb verziójával rendelkezik, nem szükséges telepítenie a frissítést.

Az Otkloadr.dll fájl verziószámának megtekintéséhez keresse azt meg a merevlemez-meghajtón. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket.

Megjegyzés: Mivel a Microsoft Windows operációs rendszernek több változata van, a lépések az egyes operációs rendszereken eltérőek lehetnek. Ebben az esetben a megfelelő lépések végrehajtásához tekintse meg az adott termék dokumentációját.
 1. Kattintson a Start menü Keresés parancsára.
 2. A Keresés eredménye ablak Mit keres? területén kattintson a Fájlt vagy mappát elemre.
 3. A fájlnév egésze vagy része mezőbe írja be az Otkloadr.dll fájlnevet, majd kattintson a Keresés gombra.
 4. A fájlok listájában kattintson a jobb gombbal a megtalált fájlra, majd válassza a Tulajdonságok parancsot.
 5. A Verzió lapon állapítsa meg a számítógépen található fájl verziószámát.

MSP-fájlokkal kapcsolatos információ rendszergazdáknak

A felügyeleti frissítés egy önkicsomagoló futtatható fájlba csomagolt, teljes fájlokat tartalmazó Microsoft Windows Installer-fájl (.msp). A frissítés a következő .msp fájlt tartalmazza:
Otkloadr.msp

Parancssori eszközök meghatározott összetevők újratelepítéséhez rendszergazdák számára

Ha frissíti a felügyeleti telepítési pontot, valamint újból gyorsítótárba helyezi, és az ügyfélszámítógépeken újratelepíti az Office 2003 programcsomagot, a parancssorban megadhatja a REINSTALL=[szolgáltatáslista] paramétert. A REINSTALL=[szolgáltatáslista] összetevő segítségével meghatározhatja az Office 2003 felügyeleti lemezképfájljából újratelepítendő szolgáltatások listáját. A 907417-es számú Office 2003 frissítés esetében a [szolgáltatáslista] értéke a következő:
WORDNonBootFiles,EXCELNonBootFiles
A REINSTALL=ALL paraméter használatával a Microsoft Office valamennyi összetevőjét is újratelepítheti az ügyfélszámítógépen.

A felügyeleti lemezképek és az ügyfélszámítógépek frissítését ismertető eljárásokról a „Distributing Office 2003 product updates” (Az Office 2003 termékfrissítéseinek központi telepítése) című témakör „Updating clients from a patched administrative image” (Ügyfélszámítógépek frissítése javított felügyeleti lemezképből) című része nyújt bővebb felvilágosítást. Az imént említett témakört a Microsoft alábbi, angol nyelvű webhelyén találja meg:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011402381033.aspx
Az Office Admin Update Center for Office IT professionals webhely az Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti frissítéseket és stratégiai központi telepítési forrásokat. Az Office Admin Update Center webhelyről a Microsoft alábbi webhelyén talál további információt:
http://technet.microsoft.com/office/bb267346.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 907417 - Utolsó ellenőrzés: 2008. augusztus 12. - Verziószám: 5.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Standard Edition 2003
 • Microsoft Office Students and Teachers Edition 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Excel 2003
 • Microsoft Office Word 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbprogramming kbautomation kbupdate kbvba atdownload kboffice2003sp3fix KB907417
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com