Έξυπνος φιλτραρίσματος μηνυμάτων στο Exchange Server 2003 δεν ανιχνεύει μηνύματα που είναι μεγαλύτερα από 3 MB

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 907691 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει ένα συμβάν το οποίο ενδέχεται να καταγραφεί όταν Intelligent Message φιλτραρίσματος (IMF) σαρώνει ένα μήνυμα το οποίο είναι μεγαλύτερο από 3 MB. IMF δεν ανιχνεύει μηνύματα που είναι μεγαλύτερα από 3 MB.

ΣΗΜΕΙΩΣΗIMF διατίθεται ως ένα πρόσθετο για την αρχική έκδοση του Microsoft Exchange Server 2003 και Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 1 (SP1). Ωστόσο, IMF περιλαμβάνεται στα Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2).

Περισσότερες πληροφορίες

Αφού ενεργοποιήσετε το πρόσθετο IMF στον Exchange Server 2003 ή το IMF δυνατοτήτων του Exchange Server 2003 SP2, ενδέχεται να καταγραφεί το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:

Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 7515
Κατηγορίας: Πρωτόκολλο SMTP
Προέλευση: MSExchangeTransport
Τύπος: Μήνυμα λάθους: Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια Microsoft Exchange Intelligent Message Filter για να εφαρμόσετε φίλτρο σε ένα μήνυμα με ΑναγνωριστικόID_Number>,Priority_NumberΑπό smtp:E-mail_IDκαι θέμαSubject_Text. Δεν θα φιλτραριστεί αυτό το μήνυμα. Ο κωδικός σφάλματος είναι 0x800710f0.

Αυτό το συμβάν καταγράφεται όταν IMF προσπαθεί να σαρώσετε ένα μήνυμα το οποίο είναι μεγαλύτερο από 3 MB. Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το συμβάν. Όταν αυτό το συμβάν καταγράφεται, αποτυγχάνει η σάρωση του μηνύματος. Το μήνυμα περνά μέσω IMF χωρίς τη σάρωση.

IMF δεν έχει σχεδιαστεί για να σαρώσετε τα μηνύματα που είναι μεγαλύτερα από 3 MB. Συνήθως, ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι μεγαλύτερη από 3 MB, επειδή αυτό κοστίζει περισσότερο για να αποστείλετε μεγάλα μηνύματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 907691 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbmt KB907691 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:907691

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com