Εντολής netstat τώρα να εμφανίζετε διαδικασία αναγνωριστικά που αντιστοιχούν σε ενεργές συνδέσεις TCP ή UDP στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 907980 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων-τέλος της υποστήριξης του Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια νέα δυνατότητα που είναι διαθέσιμη στην έκδοση της εντολής netstat Microsoft Windows 2000. Η εντολή netstat τώρα να εμφανίσετε διαδικασία αναγνωριστικών (PID) που σχετίζονται με τις ενεργές συνδέσεις TCP ή UDP δικτύου. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη από τη λήψη μιας ενημερωμένης έκδοσης των Windows 2000.

Περισσότερες πληροφορίες

Ενημέρωση πληροφοριών

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Διαθέσιμη λήψη επείγουσας επιδιόρθωσης" στην αρχή αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, υποβάλετε μια αίτηση εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξης, για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Διαθέσιμη λήψη επείγουσας επιδιόρθωσης" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή δεν υπάρχει μια επείγουσα επιδιόρθωση για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις

Δεν απαιτούνται προϋποθέσεις.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν αντικαθιστά άλλες ενημερωμένες εκδόσεις.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία περιλαμβάνονται στην συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στην καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Date     Time  Version      Size  File name
--------------------------------------------------------------
29-Sep-2005 05:24 5.0.2195.7071   67,856 Iphlpapi.dll   
29-Sep-2005 05:05 5.0.2195.7071   27,920 Netstat.exe   
23-Sep-2005 04:10 5.0.2195.7070  6,386,688 Sp3res.dll    
29-Sep-2005 05:06 5.0.2195.7071   320,336 Tcpip.sys
Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Η εντολή netstat μπορεί να εμφανίσει τις εξής πληροφορίες:
 • Ενεργές συνδέσεις TCP
 • Θύρες που ακροάται έναν υπολογιστή
 • Στατιστικά στοιχεία Ethernet
 • Στον πίνακα δρομολόγησης IP
 • Στατιστικά IPv4
 • Στατιστικά IPv6
Η εντολή netstat εμφανίζει ενεργές συνδέσεις TCP, όταν χρησιμοποιείτε την εντολή χωρίς παραμέτρους. Της νέας παραμέτρου -o σάς επιτρέπει να ελέγξετε και να αντιμετωπίσετε τις θύρες που χρησιμοποιούνται. Όταν χρησιμοποιείτε την εντολή netstat με την παράμετρο -o , η εντολή εμφανίζει το οποίο ανήκει PID που σχετίζεται με κάθε σύνδεση. Αυτή η παράμετρος δεν υπήρχε προηγουμένως στα Windows 2000. Αφού εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να αντιστοιχίσετε θύρες (PID) με χρήση της εντολής netstat άνω .

Σημείωση Το Microsoft Windows XP και Microsoft Windows Server 2003 εκδόσεις της εντολής netstat μπορεί να εμφανίσει (PID). Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει τις -b και - v παραμέτρους που είναι διαθέσιμες στις εκδόσεις των Windows XP και Windows Server 2003 της εντολής netstat .

Η εντολή netstat άνω εμφανίζει δεδομένα εξόδου παρόμοια με το ακόλουθο:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΠρωτόκολλοΤοπική διεύθυνσηΕξωτερική διεύθυνσηΚατάστασηPID
TCP0.0.0.0:800.0.0.0:0ΑΚΡΌΑΣΗ460
TCP0.0.0.0:1350.0.0.0:0ΑΚΡΌΑΣΗσχετικά
TCP0.0.0.0:4450.0.0.0:0ΑΚΡΌΑΣΗ4
TCP0.0.0.0:10240.0.0.0:0ΑΚΡΌΑΣΗ460
TCP0.0.0.0:10250.0.0.0:0ΑΚΡΌΑΣΗ1308
TCP0.0.0.0:425100.0.0.0:0ΑΚΡΌΑΣΗ1116
Μπορείτε να προσδιορίσετε τη θύρα και το συσχετισμένο PID από την έξοδο της εντολής netstat άνω . Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση εργασιών για να αναγνωρίσετε τη διεργασία που σχετίζεται με το PID. Από προεπιλογή, η Διαχείριση εργασιών δεν εμφανίζει το PID που σχετίζεται με μια διαδικασία. Για να εμφανίσετε ένα PID στη Διαχείριση εργασιών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση εργασιών.
 2. Στο Διαχείριση εργασιών, κάντε κλικ στην επιλογή του Διαδικασία καρτέλα, κάντε κλικ στο Προβολή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επιλέξτε τις στήλες.
 3. Με το Επιλέξτε τις στήλες παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Αναγνωριστικό διεργασίας (PID) πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK. Μπορείτε να δείτε ότι έχει προστεθεί η στήλη PID για το Διαδικασία στην καρτέλα. Τώρα, μπορείτε να εντοπίσετε το PID και το αντίστοιχο εκτελέσιμο αρχείο που ξεκίνησε τη διαδικασία στη Διαχείριση εργασιών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εντολής netstat για να βρείτε ένα PID, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
281336Πώς να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ή θύρες μετάδοσης συγκεκριμένο πρωτόκολλο ελέγχου μπλοκ στα Windows
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βασική ορολογία που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 907980 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbinfo kbfix kbwin2000presp5fix kbhotfixserver kbqfe kbmt KB907980 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 907980

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com