Megjelent a 908250. számú összegző frissítőcsomag a Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 2. összegző frissítőcsomagját futtató számítógépekhez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 908250 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta a 908250. számú összegző frissítőcsomagot. Az összegző frissítőcsomag a Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 2. összegző frissítőcsomagját futtató számítógépekhez készült. A 908250. számú frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontjából és a Microsoft Windows Update webhelyről tölthető le. A Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagjáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
900325 A Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagja

További információ

Javított problémák

A 908250. számú összegző frissítőcsomag a Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 rendszerhez kiadott 2. összegző frissítőcsomaggal kapcsolatos alábbi problémákat szünteti meg:
 • Az EPG (Electronic Program Guide, elektronikus műsorkalauz) a DVB-T rendszerű csatornákat nem megfelelően jeleníti meg.

  A DVB-T (digitális földfelszíni műsorszórás) rendszerű jeleket kapó területeken egy, az elektronikus műsorkalauzban a csatornák nem megfelelő megjelenítését okozó problémára derült fény. A probléma javítását e frissítés tartalmazza. Ha az elektronikus műsorkalauzt e frissítés telepítése előtt tölti le, akkor a frissítés telepítése után ismét meg kell keresnie a csatornákat, majd le kell töltenie egy új elektronikus műsorkalauzt.
 • Nem találhatók a DVB-T szolgáltatások.

  A DVB-T rendszerű jeleket kapó területeken előfordulhat, hogy a DVB-T jeltípus kijelölése után nem találhatók a televíziós szolgáltatások. A probléma javítását e frissítés tartalmazza.
 • A lejátszást vezérlő gombok használatát követően eltűnnek a teletext feliratai.

  A teletext használatát támogató területeken a lejátszást vezérlő gombok, például a szüneteltetésre, előre- vagy visszatekercselésre, illetve a lejátszás indítására szolgáló vezérlő használatakor előfordulhat, hogy eltűnnek a teletext feliratai. A probléma javítását e frissítés tartalmazza.
 • DVD-lemezt lejátszó számítógép készenléti vagy hibernált állapotból történő visszaállításakor sikertelen a lejátszás inicializálása.

  Egyes számítógépek esetében, ha a DVD-lemezt lejátszó számítógépet készenléti vagy hibernált állapotba helyezi, visszaállításkor a lejátszás inicializálásának sikertelenségéről tájékoztató hibaüzenetet kap. A probléma javítását e frissítés tartalmazza.
 • Bizonyos, külső féltől származó televíziós szoftverekkel kapcsolatban együttműködési problémák léphetnek fel.

  Egyes számítógépekhez a gyártó külső féltől származó televíziós szoftvert mellékel. E frissítés telepítésével javítható az együttműködés a külső féltől származó televíziós szoftver és a Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagja között.
 • További optikai meghajtók támogatása

  Ha telepíti a 908250. számú összegző frissítőcsomagot, a Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 rendszer 2. összegző frissítőcsomagja támogatni fogja a Matsushita DVD RAM UJ-846s típusú meghajtókat.

A 914548-as összegző frissítőcsomag felváltja a 908250-es csomagot

A Windows XP Media Center Edition 2005 2006. áprilisi 914548-as összegző frissítőcsomagja felváltja a 908250-es csomagot.

A Windows XP Media Center Edition 2005 914548-as összegző frissítőcsomagja a következő webhelyről tölthető le:
http://support.microsoft.com/?kbid=914548

A Media Center műszaki támogatása

Mivel a Microsoft Windows XP Media Center Edition operációs rendszert egy számítógéppel vagy más eszközzel együtt vásárolta, az operációs rendszerhez a hardvergyártó nyújt műszaki támogatást. Előfordulhat, hogy a jobb teljesítmény érdekében a hardver gyártója saját összetevőkkel – például eszközillesztőkkel – bővítette az operációs rendszert, illetve testreszabott beállításokat alakított ki abban. A Windows XP Media Center Edition rendszerrel kapcsolatos műszaki támogatásért közvetlenül a hardver gyártójához kell fordulnia, mivel a saját gyártású hardveren saját maga által telepített szoftvert érintő kérdésekben a hardvergyártó a legjártasabb.

Érdemes felkeresni a Windows XP Media Center Edition termékinformációs oldalát is a Microsoft következő webhelyén: http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/

A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, melyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 908250 - Utolsó ellenőrzés: 2006. október 30. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Kulcsszavak: 
kberrmsg atdownload KB908250
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com