A Project 2003 alkalmazás Multilingual User Interface Pack csomagjának biztonsági frissítése: 2006. február 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 909118 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS06-009 jelű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleeértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg: A biztonsági frissítés először a Project 2003 Service Pack 3 szervizcsomag részeként jelent meg.A Project 2003 legújabb szervizcsomagjának beszerzési módjáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
873459 A Project 2003 szoftver legújabb szervizcsomagjának beszerzése

További információ

Információ az eltávolításhoz

A frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját. Az Office-frissítések eltávolításának mikéntjéről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
903771 Információ az Office-frissítések esetleges eltávolíthatatlanságáról (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 909118 - Utolsó ellenőrzés: 2007. október 29. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Project Professional, 2003
  • Microsoft Office Project Standard 2003
  • Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner kbprojectserver2003sp3fix KB909118
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com