Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση το γραμματοκιβώτιό σας σε ένα διακομιστή-πελάτη Exchange Server 2003 χρησιμοποιώντας το Entourage 2004 για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 909268 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Η εταιρεία σας χρησιμοποιεί Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2004 ενός περιμετρικού δικτύου. Στο ISA Server, τον έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες είναι ενεργοποιημένη για το Microsoft Outlook Web Access. Το εσωτερικό δίκτυο περιλαμβάνει ένα διακομιστή που εκτελεί το Microsoft Exchange Server 2003. Αυτός ο διακομιστής περιβάλλοντος χρήστη παρέχει πρόσβαση σε πολλά γραμματοκιβώτια χρηστών που βασίζονται στο Outlook Web Access. Σε αυτό το σενάριο, όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Entourage 2004 για Mac για πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιό σας, θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας. Αφού πληκτρολογήσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατή η λήψη αλληλογραφίας αυτήν τη στιγμή.
Αφού κλείσετε αυτό το μήνυμα λάθους, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Αποτυχία σύνδεσης: άγνωστο όνομα χρήστη ή εσφαλμένος κωδικός πρόσβασης. Οι ρυθμίσεις ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης ή ασφάλεια μπορεί να είναι σωστές. Θέλετε να δοκιμάσετε re-entering τον κωδικό πρόσβασής σας;
Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίYESσε αυτό το μήνυμα λάθους, τα ίδια συμπτώματα παρουσιάζονται όταν μπορείτε να εισαγάγετε πάλι τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Entourage έχει σχεδιαστεί για να λειτουργούν με έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες στον Exchange Server 2003. Όταν το Entourage εκτελεί έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες, το Entourage αναμένει να χρησιμοποιήσετε το αρχείο Owaauth.dll. Entourage υποβάλλει τις πιστοποιήσεις του χρήστη στο αρχείο Owaauth.dll στην ακόλουθη θέση:
Exchweb/Bin/auth/Owaauth.dll
Το αρχείο Owaauth.dll βρίσκεται στο διακομιστή του Exchange περιβάλλοντος χρήστη που εκτελεί το Outlook Web Access. Ωστόσο, το ISA Server χρησιμοποιεί το αρχείο CookieAuth.dll για την πραγματοποίηση ελέγχου ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες. Entourage δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το αρχείο CookieAuth.dll για έλεγχο ταυτότητας.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Απενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες στον ISA Server.
  2. Στο ISA Server, ενεργοποίηση εφαρμογής με φιλτράρισμα.
  3. Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες στο διακομιστή-πελάτη Exchange Server 2003 που εκτελεί το Outlook Web Access.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc713326.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
891748Με τον τρόπο ελέγχου ταυτότητας στο φάκελο "Εισερχόμενα" στον Exchange Server 2003 με έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες ενεργοποιηθεί με τη χρήση της Visual Basic .NET

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 909268 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
  • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004 Standard Edition
  • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbprb kbmt KB909268 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:909268

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com