FIX: Foutbericht LNK2001 en LNK1120 foutberichten wanneer u het opdrachtregelprogramma Vcbuild.exe een oplossing met Visual C++

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 909350 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een Microsoft Visual C++-oplossing bouwen met het opdrachtregelprogramma Vcbuild.exe, worden de volgende foutberichten weergegeven:
foutbericht LNK2001: onopgeloste externe symboolSymboolnaam
onherstelbare fout LNK1120:xonopgeloste externe sleutels
OpmerkingDit probleem treedt niet op wanneer u de oplossing bouwen met Microsoft Visual Studio IDE.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer alle volgende voorwaarden voldaan wordt:
  • De oplossing is afhankelijk van een of meer projecten statische bibliotheek.
  • Een of meer projecten vereiste statische bibliotheek is weer afhankelijk van een of meer extra statische bibliotheek projecten.
  • Niet alle statische bibliotheek projecten worden doorgegeven als argumenten van de koppeling in het opdrachtregelprogramma Vcbuild.exe.
Niet onder deze omstandigheden oplossen de verwijzingen naar de statische bibliotheek projecten het opdrachtregelprogramma Vcbuild.exe.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op het volgende Visual Studio 2005 servicepack waarin deze hotfix is opgenomen.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Vcbuild.exe8.0.50727.46387,07217-Nov-200510: 58AMD64
Vcbuild.exe8.0.50727.46388,60817-Nov-200510: 57IA64
Vcbulid.exe8.0.50727.46121,85617-Nov-200508: 59x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 909350 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual C++ 2005 Express Edition
Trefwoorden: 
kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kbmt KB909350 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:909350

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com