Υπάρχει μια διαθέσιμη ενημερωμένη έκδοση για το SQL Server 2000 Desktop Engine (SHAREPOINT)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 909544 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Microsoft Windows SharePoint Services (WSS) χρησιμοποιεί τον Microsoft SQL Server Desktop Engine (Windows) ως χώρος αποθήκευσης σχεσιακά δεδομένα. Ονομαστική εμφάνιση του Microsoft SQL Server που είναι συσχετισμένο με WSS ονομάζεται "Του SharePoint". Αυτή η παρουσία εμφανίζεται στο εργαλείο "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" ωςSQL Server 2000 επιφάνειας εργασίας Engine (SHAREPOINT).

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση του SQL Server Desktop Engine (Windows) είναι μια ενημερωμένη έκδοση για την επώνυμη εμφάνιση του SQL Server 2000 Desktop Engine (SHAREPOINT) που χρησιμοποιείται μόνο από WSS. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιέχει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονται στο Microsoft SQL Server 2000 Service Pack 4 (SP4). Για μια λίστα ενημερώσεων κώδικα που περιλαμβάνονται στο SQL Server 2000 SP4, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο στη Microsoft Γνωσιακής βάσης:
888799Λίστα των σφαλμάτων που διορθώνονται στο SQL Server 2000 Service Pack 4

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αναβαθμίζει το υπάρχον όνομα παρουσίας SQL Server 2000 Desktop Engine (SHAREPOINT). Επομένως, δεν μπορείτε να επαναφέρετε ή να καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Πρέπει να απεγκαταστήσετε την επώνυμη εμφάνιση του SQL Server 2000 Desktop Engine (SHAREPOINT) και κατόπιν εγκαταστήστε ξανά τις μεμονωμένες εκδόσεις μέχρι να έχετε εγκαταστήσει την έκδοση που είχατε στον υπολογιστή, πριν να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΣας συνιστούμε να δημιουργείτε αντίγραφα όλων των χρηστών και των βάσεων δεδομένων συστήματος που σχετίζονται με αυτήν την παρουσία του SQL Server πριν να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας. Αν πρέπει να καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, θα χρειαστεί να επαναφέρετε αυτές τις βάσεις δεδομένων για να τις επιστρέψετε στην αρχική τους κατάσταση pre-update.

Microsoft Windows Update

Για να αποκτήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση από το Microsoft Windows Update, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση των Windows της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?PR=wupd
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν έχετε εγκαταστήσει άλλα προϊόντα της Microsoft, που θα ανακατευθύνονται αυτόματα στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://update.microsoft.com

Υπηρεσίες ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft και Windows Server Update Services

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από το Microsoft Software Update Services (SUS) και από το Windows Server Update Services (WSUS). Για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες SUS ή WSUS, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Υπηρεσίες Software Update Services
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/WSUS/bb466186.aspx

Τώρα είναι διαθέσιμη: Οι υπηρεσίες Windows Server Update
http://technet.microsoft.com/en-us/wsus/default.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
894199Περιγραφή των υπηρεσιών Software Update Services και Windows Server Update Services αλλαγές στο περιεχόμενο

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 909544 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows SharePoint Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbinfo kbmt KB909544 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:909544

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com