Μετά από ένα διακομιστή Exchange γραμματοκιβωτίου μετακινείται σε μια ομάδα αποθήκευσης, μηνύματα στο Entourage 2004 για Mac διαγράφονται όταν το Entourage 2004 για Mac πρώτα προσπαθεί να συγχρονιστεί με το γραμματοκιβώτιο που μετακινήθηκαν

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 909574 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Microsoft Office 2004 για Mac Service Pack 2 (11.2.0) που θα μπορούσε να προκαλέσει απώλεια δεδομένων. Αυτή η απώλεια δεδομένων μπορεί να παρουσιαστεί όταν το Microsoft Entourage 2004 για Mac προσπαθεί να συγχρονιστεί με ένα γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Server που μετακινήθηκε σε μια ομάδα αποθήκευσης στο διακομιστή που εκτελεί τον Exchange Server. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει μόνο τις εκδόσεις του Entourage 2004 που έχουν ενημερωθεί με το Office 2004 για Mac Service Pack 2 πριν από μια μετακίνηση του γραμματοκιβωτίου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το Microsoft Office 2004 για Mac 11.2.1. Για να αποκτήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web Mactopia:
http://www.Microsoft.com/Mac/Download
Οι διαχειριστές συστήματος μπορούν εκτελούν συνήθως οι μετακινήσεις ως μέρος της διαχείρισης του Exchange Server και τη διαχείριση του χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου. Εάν αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν είναι εγκατεστημένη, μπορεί να εμφανίζονται φάκελοι πρόκειται να αναπαραχθεί. Επιπλέον, μηνύματα, εκδηλώσεις και επαφές μπορεί να διαγραφούν την πρώτη φορά που το Entourage 2004 προσπαθεί να συγχρονιστεί με το γραμματοκιβώτιο που μετακινήθηκε.

Σημαντικό
Αν παρατηρήσετε ότι το γραμματοκιβώτιό σας περιέχει διπλές φακέλους ή λείπουν μηνύματα ή συμβάντα και τις επαφές, το γραμματοκιβώτιό σας μπορεί να επηρεαστούν. Διακοπή της χρήσης αμέσως το Entourage 2004. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενότητα "Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης" για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα αυτό σωστά. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε Βοήθεια, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος.

Εάν δεν έχει μετακινηθεί στο γραμματοκιβώτιο του Exchange Server, εγκαταστήστε το Office 2004 για Mac 11.2.1 από την τοποθεσία Web που αναφέρεται παραπάνω σε αυτήν την ενότητα. Δεν απαιτούνται πρόσθετες ενέργειες.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Εάν έχει μετακινηθεί στο γραμματοκιβώτιο του Exchange Server ή εάν έχετε αντιμετωπίσατε αντιγραφή φακέλου και την απώλεια δεδομένων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε το Entourage 2004 αμέσως.
 2. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του Office 2004 για Mac 11.2.1 από την τοποθεσία Web που αναφέρεται στην ενότητα "Προτεινόμενη αντιμετώπιση". Μην ξεκινάτε Entourage 2004.
 3. Αποσυνδεθείτε από το δίκτυο.
 4. Ξεκινήστε το Entourage 2004. Στη συνέχεια, διαγράψτε όλους τους λογαριασμούς του Exchange Server. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΛογαριασμοί, και στη συνέχεια κάντε κλικ στοExchangeTAB.
  2. Κάντε κλικ στο λογαριασμό του Exchange Server και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίDelete. Κάντε κλικDeleteΓια να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.
  3. Επαναλάβετε τα βήματα 4a και 4b για τα υπόλοιπα λογαριασμών του Exchange Server.
 5. Κλείστε το Entourage 2004 και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο.
 6. Ξεκινήστε το Entourage 2004. Στη συνέχεια, προσθέστε τους λογαριασμούς του Exchange Server. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΛογαριασμοί, και στη συνέχεια κάντε κλικ στοExchangeTAB.
  2. Κάντε κλικΝέα, και στη συνέχεια καθορίστε τις ρυθμίσεις που θέλετε για το λογαριασμό.
  3. Επαναλάβετε τα βήματα 4a και 4b για τους υπόλοιπους λογαριασμούς του Exchange Server που θέλετε να προσθέσετε.
ΣημαντικόΗ εγκατάσταση του Office 2004 για Mac 11.2.1 δεν επαναφέρει δεδομένα που χάθηκαν. Ωστόσο, η εγκατάσταση του Office 2004 για Mac 11.2.1 ενημερωμένη έκδοση εμποδίζει απώλεια πρόσθετα δεδομένα εάν μετακινηθεί στο γραμματοκιβώτιο του Exchange Server. Για να επαναφέρει δεδομένα που χάθηκαν, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε στο γραμματοκιβώτιο του Exchange Server από την πρόσβαση στο Outlook Web Access μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στον υπολογιστή Macintosh. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOptionsστη γραμμή περιήγησης και κύλισης προς τα κάτωΑνάκτηση διαγραμμένων στοιχείων. Για περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με το διαχειριστή συστήματος του Exchange Server.
 2. Εάν η μέθοδος στο βήμα 1 δεν ανάκτησης δεδομένων του γραμματοκιβωτίου σας, επικοινωνήστε με το διαχειριστή συστήματος του Exchange Server για να επαναφέρετε το γραμματοκιβώτιό σας από ένα υπάρχον αντίγραφο ασφαλείας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσθετες οδηγίες για τους διαχειριστές συστήματος από τις υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft. Για πληροφορίες επικοινωνίας, επισκεφτείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/Mac/Support

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 909574 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbqfe kbmt KB909574 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:909574

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com